Драган о дјеци: Они неће под рефлекторе

Неће на естраду: Фолк дива открива зашто њен син Марко и ћерка Мануела не желе да буду под рефлекторима

Забава 19.09.2019 | 07:20
Драган о дјеци: Они неће под рефлекторе
Драгана Мирковић током своје три деценије дуге каријере преживела је како лепе, тако и ружне ствари, али тај пут никако не би пожелела својој деци.

Певачица, наиме, каже да једино што не би преживела јесте да њена син Марко (18) и ћерка Мануела (17) пожеле да буду део естрадног света.

 Деца су поприлично склоњена, захваљујући њиховој жељи првенствено. Само сам ја изложена. Чак се и мој супруг склања, тако да је сав терет на мени. Драго ми је што они не желе да се баве јавним послом - рекла нам је певачица и открила да би јој најтеже пало када би њени наследници ипак пожелели да стану пред камере.

- Често у шали кажем: „Ја сам једну каријеру преживела, још једну не бих.“ У смислу јавне личности. Довољно ми је било овог стреса што сам ја та, али тако се догодило, нисам ја то желела. Не верујем да бих преживела када су деца у питању. Савет немам, то је просто. 

Све је ствар става, јачине личности. Они су иначе деца на месту, и врло јака деца. Самим тим што не желе да буду виђена, то је доказ јачине њихове личности. Обично деца у тим годинама желе да буду у центру пажње. Све бих учинила да их спречим да буду део естраде, потрудила бих се да их убедим да то не ураде - закључује фолк дива.

(Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар