Dragan o djeci: Oni neće pod reflektore

Neće na estradu: Folk diva otkriva zašto njen sin Marko i ćerka Manuela ne žele da budu pod reflektorima

Zabava 19.09.2019 | 07:20
Dragan o djeci: Oni neće pod reflektore
Dragana Mirković tokom svoje tri decenije duge karijere preživela je kako lepe, tako i ružne stvari, ali taj put nikako ne bi poželela svojoj deci.

Pevačica, naime, kaže da jedino što ne bi preživela jeste da njena sin Marko (18) i ćerka Manuela (17) požele da budu deo estradnog sveta.

 Deca su poprilično sklonjena, zahvaljujući njihovoj želji prvenstveno. Samo sam ja izložena. Čak se i moj suprug sklanja, tako da je sav teret na meni. Drago mi je što oni ne žele da se bave javnim poslom - rekla nam je pevačica i otkrila da bi joj najteže palo kada bi njeni naslednici ipak poželeli da stanu pred kamere.

- Često u šali kažem: „Ja sam jednu karijeru preživela, još jednu ne bih.“ U smislu javne ličnosti. Dovoljno mi je bilo ovog stresa što sam ja ta, ali tako se dogodilo, nisam ja to želela. Ne verujem da bih preživela kada su deca u pitanju. Savet nemam, to je prosto. 

Sve je stvar stava, jačine ličnosti. Oni su inače deca na mestu, i vrlo jaka deca. Samim tim što ne žele da budu viđena, to je dokaz jačine njihove ličnosti. Obično deca u tim godinama žele da budu u centru pažnje. Sve bih učinila da ih sprečim da budu deo estrade, potrudila bih se da ih ubedim da to ne urade - zaključuje folk diva.

(Kurir)

Komentari / 0

Ostavite komentar