Братићева оставка протоколисана, СНСД и њихови трабанти обмањују јавност

Иако је Сенад Братић (СДА) данас поднио неопозиву оставку на мјесто потпредсједника НСРС , вечерас је он смијењен на посебној сједници НСРС гласовима већине коју предводи СНСД.

Република Српска 18.09.2019 | 23:23
Братићева оставка протоколисана, СНСД и њихови трабанти обмањују јавност
Опозиција у НСРС тврди да је оставка потпредсједника парламента Републике Српске из бошњачког народа Сенада Братића, предата и протоколисана те да нису тачни наводи да није достављена у стручну службу и кабинет предсједника паралмента.

Шеф Клуба посланика СДС-а Миладин Станић је рекао новинарима у парламенту да владајући обмањују јавност да оставку нису добили, те да СДС неће подржати захтјеве СНСД-а. 

Посланици СДС и ПДП нису учествовали у гласању, сматрајући да је то само представа за јавност СНСД-а и њихових "трабаната".

Међутим, потпредсједица НСРС Жељка Стојичић је у обраћању парламенту рекла да није видјела оставку, те да никакав допис није стигао у скупштинску стручну служну и да је за оставку Братића само чула из медија.

Захтјев за заказивање посебне сједнице за Братићеву смјену поднијели су клубови посланика СНСД, ДНС, СП, ДЕМОС, НДП, Уједињена Српска и посланичка група независни посланици и Мијо Перкунић.

У образложењу је наведено да је Братић, као високи функционер СДА, “учествовао у доношењу ове декларације, те да својим дјеловањем као припадник СДА проводи политику против интереса РС”.

(БН)

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

Гфртз

18.09.2019 21:27

Ово треба пријавити Гаци из МУП.а, оваква лаз се треба разјаснити!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАРСАЛ

19.09.2019 05:12

Јел се то и Бисека огласила?????? Подхитно натрпати јој сјена у јасле и нек цути. Паметније јој је тако

Name

Вук

19.09.2019 05:34

Скупстина треба да је највиси законодавни орган, у којем се креирају и доносе закони.Ова наса скупстина је циркус, постала је орудје и орузје у рукама криминалне организације или картела како год хоцете.Онај Братиц поднио оставку у 14 сати, а ови пајаци праве представу о смјени од 18.00 па надаље.То је јасан показатељ свима на ста је овај криминални резим сореман и колико дрзи до слова закона, колико му се мозе вјеровати.Да сам на мјесту опозиционих лидера нит бих исао код Вувица, нити бих правио било какав договор са Бурлом.На крају да направим малу дигресију и да споменем несто цега се сјетих.Када је убијен покојни Давид Драгицевиц, тузиластво против њега мртвог подизе неку оптузницу 8 дана након његове смрти.Сенад Братиц поднесе оставку у 14 сати, а ови из скупстине у циркуској представи га смјенисе око 21-22 сата када ли,небитно.Не казем да постоје додирне тацке измедју ова 2 слуцаја, али рукопис је исти,Цудне ли коинциденције

Name

Игор Д

18.09.2019 21:48

Тата,а како це моја фирма Проинтер сад да ради у Сарајеву,обецао си ми да цу радити послове у ЕП БИХ и УИО и Електропреносу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

19.09.2019 04:56

Сине радицес како је тата договорио, ово је само представа за насе овцице...

Name

Милутин

18.09.2019 21:56

Па снсд на тај начин влада већ толико година , лажима и преварама. Ко то до сада није схватио има озбиљан проблем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговац

19.09.2019 06:04

мали проценат оних који су давно схватили ову игру држи се по страни док вјерни обожаваоци ње и њега ликују и величају "велике србе" чуваре РС. Хајде "велики србине" "патриото" врати народу само оно што имаш а ниси зарадио а прођи се декларација, референдума ,Бакира и Драгана браће по криминалу. Ниси ти ни велики србин ни патриота ти си један манипулатор и криминалац.

Name

Ди

18.09.2019 22:25

Добро је да га нису одвели на Мањацу или Кератерм.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Полицајац.

19.09.2019 05:35

Ако је народ имало нормалан и ако има своје оци,уси,разум,видјеце и лако доци до разумног закљуцка о овој подвали сектаске снсд и њиховог заједницког пријатеља и компањона у урусавању Републике Српске,странке сда,која такодје не цини нити мисли на своје Муслимане и свој дио Бх,него само мисли како да јос украде и да се задрзи на власти,јер и једни и други кад не буду у власти,лако могу бити на робији.НАРОДЕЕЕ ОПАМЕТИТЕ СЕ И УРАЗУМИТЕ,ОВЕ ФАРСЕ О РАЗНИМ ЗАКЉУЦЦИМА НЕКИХ СТРАНАКА СУ ПРАСИНА У ОЦИ,НИТИ СДА,НИТИ БИЛО КОЈА ДРУГА СТРАНКА У БХ НЕМА ПРАВО МИЈЕЊАТИ УСТАВНИ ПОРЕДАК ДРЗАВЕ БЕЗ ДРУГА ДВА НАРОДА,А УЗ ТО СДА НИТИ БИЛО КОЈА СТРАНКА У БХ НИЈЕ ЈЕДАН НАРОД.УСТАВ И ДРЗАВОТВОРНОСТ ЈЕ ЗАПИСАНА У ДЕЈТОНУ И ТО ЈЕ ЈАСНА СТВАР,А ОНИ НАС УРУСАВАЈУ ЛОПОВИЈОМ,ПОКРАДОСЕ И ОБЕСМИСЛИСЕ СВЕ У БХ ОВИ СЕКТАСИ СДА,СНСД,ХДЗ-ЦОВКЕ И ЊИХОВИ САТЕЛИТИ.ТО ЈЕ ОСНОВНИ ПРОБЛЕМ У ЦИЈЕЛОЈ ДРЗАВИ И ПРОБЛЕМ ЈЕ СТО ОНИ НЕ ПРЕЗУ ДА БИ СЕ НА ВЛАСТИ САЦУВАЛИ,ДА НАРОД СВОЈ БУДАЛОМ ПРАВЕ,ДА СВЕ ИНСТИТУЦИЈЕ ДРЗАВЕ ОБЕСМИСЛЕ...СВЕ ДРУГО СТО ПРИЦАЈУ И ТЕНЗИЈЕ КО ФОЛ ДИЗУ ЈЕ ЛАЗИЈАДА.ОНИ ИЗМЕДЈУ СЕБЕ СУПЕР КРАДУ И СВОЈА ПОКОЉЕЊА ОБЕЗБЈЕДЈУЈУ...А НАМА И НАСОЈ ДЈЕЦИ НИ МРВЕ НЕ ОСТАВЉАЈУ,,,САМО ОГРОМНА ЗАДУЗЕЊА КОД БАНАКА И ДРЗАВУ ИСИСАНУ КАО ЉУСТУРУ.СХВАТИТЕ ЉУДИ ВЕЦ ЈЕДНОМ СТА РАДЕ ОВИ СЕКТАСИ.СКИДАЈТЕ БАГРУ НА СВЕ ТРИ СТРАНЕ И ЊИХОВЕ САТЕЛИТЕ...ЗАДЊИ ЈЕ ЦАС.

Name

Милан

19.09.2019 01:46

Е сад би Бакир да је паметан требао дати отказе свим из Источног сарајева који раде у федералном сарајеву, па да видите функционалност и самосталност српске

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бурке

19.09.2019 06:02

највише ће трпити обични народ,ја знам једног типа коме су рекли да више не долази на посао у Сарајево јер је по ФБ остављао коментаре подржавајући Додика.Мислим,глупо је да подржаваш политику СНСД-а а тражити хљеба код оних других.Нека ти сад Миле да посао од 1500 КМ.

Name

Сретко

19.09.2019 05:56

У Братунцу вецина Нацелника из Снсд.Председник скупстине био на главном одбору Сда. Председник опстиског одбора Сда је Рамиз Салкиц. Сда главна окосница вецине са Днс и Нацелниковим одборницима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

19.09.2019 06:13

Цек мало, ако је поднео оставку требало се расправљати о истој. Не мозе неко бити смењен ако је пре тога поднео оставку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

19.09.2019 07:22

Што је сигурно, сигурно. Смјенити него шта. Шта да се човјек данас предомисли па повуче оставку. Па ја. Ови из опозиције (ко бајаги, опозиције) само трабуњају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ранко Требиње

19.09.2019 10:34

Бистрино режимска, ако је поднесена НЕОПОЗИВА оставка, она се не може опозвати. Зато се и зове неопозива.