Bratićeva ostavka protokolisana, SNSD i njihovi trabanti obmanjuju javnost

Iako je Senad Bratić (SDA) danas podnio neopozivu ostavku na mjesto potpredsjednika NSRS , večeras je on smijenjen na posebnoj sjednici NSRS glasovima većine koju predvodi SNSD.

Republika Srpska 18.09.2019 | 23:23
Bratićeva ostavka protokolisana, SNSD i njihovi trabanti obmanjuju javnost
Opozicija u NSRS tvrdi da je ostavka potpredsjednika parlamenta Republike Srpske iz bošnjačkog naroda Senada Bratića, predata i protokolisana te da nisu tačni navodi da nije dostavljena u stručnu službu i kabinet predsjednika paralmenta.

Šef Kluba poslanika SDS-a Miladin Stanić je rekao novinarima u parlamentu da vladajući obmanjuju javnost da ostavku nisu dobili, te da SDS neće podržati zahtjeve SNSD-a. 

Poslanici SDS i PDP nisu učestvovali u glasanju, smatrajući da je to samo predstava za javnost SNSD-a i njihovih "trabanata".

Međutim, potpredsjedica NSRS Željka Stojičić je u obraćanju parlamentu rekla da nije vidjela ostavku, te da nikakav dopis nije stigao u skupštinsku stručnu služnu i da je za ostavku Bratića samo čula iz medija.

Zahtjev za zakazivanje posebne sjednice za Bratićevu smjenu podnijeli su klubovi poslanika SNSD, DNS, SP, DEMOS, NDP, Ujedinjena Srpska i poslanička grupa nezavisni poslanici i Mijo Perkunić.

U obrazloženju je navedeno da je Bratić, kao visoki funkcioner SDA, “učestvovao u donošenju ove deklaracije, te da svojim djelovanjem kao pripadnik SDA provodi politiku protiv interesa RS”.

(BN)

Komentari / 15

Ostavite komentar
Name

Gfrtz

18.09.2019 21:27

Ovo treba prijaviti Gaci iz MUP.a, ovakva laz se treba razjasniti!

ODGOVORITE
Name

MARSAL

19.09.2019 05:12

Jel se to i Biseka oglasila?????? Podhitno natrpati joj sjena u jasle i nek cuti. Pametnije joj je tako

Name

Vuk

19.09.2019 05:34

Skupstina treba da je najvisi zakonodavni organ, u kojem se kreiraju i donose zakoni.Ova nasa skupstina je cirkus, postala je orudje i oruzje u rukama kriminalne organizacije ili kartela kako god hocete.Onaj Bratic podnio ostavku u 14 sati, a ovi pajaci prave predstavu o smjeni od 18.00 pa nadalje.To je jasan pokazatelj svima na sta je ovaj kriminalni rezim soreman i koliko drzi do slova zakona, koliko mu se moze vjerovati.Da sam na mjestu opozicionih lidera nit bih isao kod Vuvica, niti bih pravio bilo kakav dogovor sa Burlom.Na kraju da napravim malu digresiju i da spomenem nesto cega se sjetih.Kada je ubijen pokojni David Dragicevic, tuzilastvo protiv njega mrtvog podize neku optuznicu 8 dana nakon njegove smrti.Senad Bratic podnese ostavku u 14 sati, a ovi iz skupstine u cirkuskoj predstavi ga smjenise oko 21-22 sata kada li,nebitno.Ne kazem da postoje dodirne tacke izmedju ova 2 slucaja, ali rukopis je isti,Cudne li koincidencije

Name

Igor D

18.09.2019 21:48

Tata,a kako ce moja firma Prointer sad da radi u Sarajevu,obecao si mi da cu raditi poslove u EP BIH i UIO i Elektroprenosu

ODGOVORITE
Name

Mile

19.09.2019 04:56

Sine radices kako je tata dogovorio, ovo je samo predstava za nase ovcice...

Name

Milutin

18.09.2019 21:56

Pa snsd na taj način vlada već toliko godina , lažima i prevarama. Ko to do sada nije shvatio ima ozbiljan problem.

ODGOVORITE
Name

hercegovac

19.09.2019 06:04

mali procenat onih koji su davno shvatili ovu igru drži se po strani dok vjerni obožavaoci nje i njega likuju i veličaju "velike srbe" čuvare RS. Hajde "veliki srbine" "patrioto" vrati narodu samo ono što imaš a nisi zaradio a prođi se deklaracija, referenduma ,Bakira i Dragana braće po kriminalu. Nisi ti ni veliki srbin ni patriota ti si jedan manipulator i kriminalac.

Name

Di

18.09.2019 22:25

Dobro je da ga nisu odveli na Manjacu ili Keraterm.

ODGOVORITE
Name

Policajac.

19.09.2019 05:35

Ako je narod imalo normalan i ako ima svoje oci,usi,razum,vidjece i lako doci do razumnog zakljucka o ovoj podvali sektaske snsd i njihovog zajednickog prijatelja i kompanjona u urusavanju Republike Srpske,stranke sda,koja takodje ne cini niti misli na svoje Muslimane i svoj dio Bh,nego samo misli kako da jos ukrade i da se zadrzi na vlasti,jer i jedni i drugi kad ne budu u vlasti,lako mogu biti na robiji.NARODEEE OPAMETITE SE I URAZUMITE,OVE FARSE O RAZNIM ZAKLJUCCIMA NEKIH STRANAKA SU PRASINA U OCI,NITI SDA,NITI BILO KOJA DRUGA STRANKA U BH NEMA PRAVO MIJENJATI USTAVNI POREDAK DRZAVE BEZ DRUGA DVA NARODA,A UZ TO SDA NITI BILO KOJA STRANKA U BH NIJE JEDAN NAROD.USTAV I DRZAVOTVORNOST JE ZAPISANA U DEJTONU I TO JE JASNA STVAR,A ONI NAS URUSAVAJU LOPOVIJOM,POKRADOSE I OBESMISLISE SVE U BH OVI SEKTASI SDA,SNSD,HDZ-COVKE I NJIHOVI SATELITI.TO JE OSNOVNI PROBLEM U CIJELOJ DRZAVI I PROBLEM JE STO ONI NE PREZU DA BI SE NA VLASTI SACUVALI,DA NAROD SVOJ BUDALOM PRAVE,DA SVE INSTITUCIJE DRZAVE OBESMISLE...SVE DRUGO STO PRICAJU I TENZIJE KO FOL DIZU JE LAZIJADA.ONI IZMEDJU SEBE SUPER KRADU I SVOJA POKOLJENJA OBEZBJEDJUJU...A NAMA I NASOJ DJECI NI MRVE NE OSTAVLJAJU,,,SAMO OGROMNA ZADUZENJA KOD BANAKA I DRZAVU ISISANU KAO LJUSTURU.SHVATITE LJUDI VEC JEDNOM STA RADE OVI SEKTASI.SKIDAJTE BAGRU NA SVE TRI STRANE I NJIHOVE SATELITE...ZADNJI JE CAS.

Name

Milan

19.09.2019 01:46

E sad bi Bakir da je pametan trebao dati otkaze svim iz Istočnog sarajeva koji rade u federalnom sarajevu, pa da vidite funkcionalnost i samostalnost srpske

ODGOVORITE
Name

Burke

19.09.2019 06:02

najviše će trpiti obični narod,ja znam jednog tipa kome su rekli da više ne dolazi na posao u Sarajevo jer je po FB ostavljao komentare podržavajući Dodika.Mislim,glupo je da podržavaš politiku SNSD-a a tražiti hljeba kod onih drugih.Neka ti sad Mile da posao od 1500 KM.

Name

Sretko

19.09.2019 05:56

U Bratuncu vecina Nacelnika iz Snsd.Predsednik skupstine bio na glavnom odboru Sda. Predsednik opstiskog odbora Sda je Ramiz Salkic. Sda glavna okosnica vecine sa Dns i Nacelnikovim odbornicima.

ODGOVORITE
Name

Ratko

19.09.2019 06:13

Cek malo, ako je podneo ostavku trebalo se raspravljati o istoj. Ne moze neko biti smenjen ako je pre toga podneo ostavku.

ODGOVORITE
Name

Е

19.09.2019 07:22

Што је сигурно, сигурно. Смјенити него шта. Шта да се човјек данас предомисли па повуче оставку. Па ја. Ови из опозиције (ко бајаги, опозиције) само трабуњају.

ODGOVORITE
Name

Ranko Trebinje

19.09.2019 10:34

Бистрино режимска, ако је поднесена НЕОПОЗИВА оставка, она се не може опозвати. Зато се и зове неопозива.