За реконструкцију пута уложено 9,5 милиона КМ

Вршилац дужности директора предузећа “Путеви Републике Српске” Ненад Нешић званично је данас увео предузеће “Зворникпутеви” у радове на рехабилитацији магистралног пута Дрињача – Милићи – Власеница, што је посао од 9,5 милиона КМ.

Република Српска 17.09.2019 | 15:40
За реконструкцију пута уложено 9,5 милиона КМ
Нешић је изјавио да је ријеч о рехабилитацији магистралног пута М-19, конкретно дионице Дрињача – Милићи – Власеница у дужини од 31.758 метара.

Истичући да је рок завршетак посла 24 мјесеца, Нешић је рекао да ће динамику радова одређивати услови рада, односно временске прилике, као и могућност самог извођача предузећа “Зворникпутеви”.

– Ово је дио пројекта рехабилитације магистралног пута од Зворника до Источног Сарајева – рекао је Нешић и нагласио да ће радови, вјероватно, бити настављени у наредној години од Власенице преко Хан Пијеска до Подроманије.

Он је напоменио да је планирано да се уврсти и изградња треће успонске траке, и то од Милића, преко Романије до раскршћа Источно Сарајево – Пале – Јахорина. 

– Завршетком ових радова, исток Републике Српске добио би ревитализовану путну мрежу, чиме би саобраћај био безбједнији и бржи – нагласио је Нешић.

Директор предузећа “Зворникпутеви” Јеленко Васић рекао је да је ангажован дио механизације овог предузећа на рехабилитацији магистраног пута од Дрињаче до Власенице.

– “Зворникпутеви” су кадровски и технички оспособљени за ове радове, чији је рок изградње 24 мјесеца – рекао је Васић и изразио очекивања да ће радови, предвиђени овим пројектом, бити завршени и прије рока.



(Срна)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Миро

17.09.2019 14:27

А шта је са ПроИинтером а Несицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаггер

17.09.2019 15:32

Из буџета иде 9.5 милиона, а колико је потросено на пут не знамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненормално

17.09.2019 16:48

Ненормално је да си ти Нешићу још директор након свих криминалних и рекатшких радњи , ни у једној држави на свијету да се јавно износе и документују твоје криминалне радње и сва јавност бруји о твом криминалу а ти умјесто да си у затвору ти сједиш на мјесту директора , то може само код Додика и у Републици Српској

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕНАД НЕШИЋ

17.09.2019 17:32

Ти који се представљаш као ненормалан, то заиста и јеси, ја ћу бити директор до када ја хоћу и док ми је Чича Марко у животу и у добрим односима са Додиком. Ти ћеш и даље бити ненормалан и такав ћеш и остати.

Name

Ре НЕНАД НЕШИЋ

17.09.2019 18:04

Ти си још један у низу удбашких пљачкаша...директни кривац за масовни одлазак људи из РС.

Name

Момо

17.09.2019 16:56

А колико си ти узео рапа?

ОДГОВОРИТЕ