Za rekonstrukciju puta uloženo 9,5 miliona KM

Vršilac dužnosti direktora preduzeća “Putevi Republike Srpske” Nenad Nešić zvanično je danas uveo preduzeće “Zvornikputevi” u radove na rehabilitaciji magistralnog puta Drinjača – Milići – Vlasenica, što je posao od 9,5 miliona KM.

Republika Srpska 17.09.2019 | 15:40
Za rekonstrukciju puta uloženo 9,5 miliona KM
Nešić je izjavio da je riječ o rehabilitaciji magistralnog puta M-19, konkretno dionice Drinjača – Milići – Vlasenica u dužini od 31.758 metara.

Ističući da je rok završetak posla 24 mjeseca, Nešić je rekao da će dinamiku radova određivati uslovi rada, odnosno vremenske prilike, kao i mogućnost samog izvođača preduzeća “Zvornikputevi”.

– Ovo je dio projekta rehabilitacije magistralnog puta od Zvornika do Istočnog Sarajeva – rekao je Nešić i naglasio da će radovi, vjerovatno, biti nastavljeni u narednoj godini od Vlasenice preko Han Pijeska do Podromanije.

On je napomenio da je planirano da se uvrsti i izgradnja treće usponske trake, i to od Milića, preko Romanije do raskršća Istočno Sarajevo – Pale – Jahorina. 

– Završetkom ovih radova, istok Republike Srpske dobio bi revitalizovanu putnu mrežu, čime bi saobraćaj bio bezbjedniji i brži – naglasio je Nešić.

Direktor preduzeća “Zvornikputevi” Jelenko Vasić rekao je da je angažovan dio mehanizacije ovog preduzeća na rehabilitaciji magistranog puta od Drinjače do Vlasenice.

– “Zvornikputevi” su kadrovski i tehnički osposobljeni za ove radove, čiji je rok izgradnje 24 mjeseca – rekao je Vasić i izrazio očekivanja da će radovi, predviđeni ovim projektom, biti završeni i prije roka.(Srna)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Miro

17.09.2019 16:27

A šta je sa ProIinterom a Nesicu

ODGOVORITE
Name

Jagger

17.09.2019 17:32

Iz budžeta ide 9.5 miliona, a koliko je potroseno na put ne znamo.

ODGOVORITE
Name

Nenormalno

17.09.2019 18:48

Nenormalno je da si ti Nešiću još direktor nakon svih kriminalnih i rekatških radnji , ni u jednoj državi na svijetu da se javno iznose i dokumentuju tvoje kriminalne radnje i sva javnost bruji o tvom kriminalu a ti umjesto da si u zatvoru ti sjediš na mjestu direktora , to može samo kod Dodika i u Republici Srpskoj

ODGOVORITE
Name

NENAD NEŠIĆ

17.09.2019 19:32

Ti koji se predstavljaš kao nenormalan, to zaista i jesi, ja ću biti direktor do kada ja hoću i dok mi je Čiča Marko u životu i u dobrim odnosima sa Dodikom. Ti ćeš i dalje biti nenormalan i takav ćeš i ostati.

Name

Re NENAD NEŠIĆ

17.09.2019 20:04

Ti si još jedan u nizu udbaških pljačkaša...direktni krivac za masovni odlazak ljudi iz RS.

Name

Momo

17.09.2019 18:56

A koliko si ti uzeo rapa?

ODGOVORITE