Вечерас жесток окршај Барселоне и Дортмунда

Фудбалери Барселоне вечерас у 21:00 играју у гостима против Борусије Дортмунд у оквиру првог кола групне фазе Лиге шампиона.  

Фудбал 17.09.2019 | 09:38
Вечерас жесток окршај Барселоне и Дортмунда
Каталонски клуб и у ову сезону улази као један од фаворита за освајање титуле првака Европе, те се желе искупити својим навијачима за претходне двије сезоне када су доживјели шокантна испадања од Роме и Ливерпоола.

Барселона сезону у Лиги шампиона отвара неугодним гостовањем у Дортмунду и сигурно је да ће овај меч бити вечерас у центру пажње. Састају се тимови који играју веома офанзивно и због тога се очекује спектакуларан окршај.

Ернесто Валверде по први пут у овој сезони може рачунати и на Лионела Мессија који се опоравио од повреде. Међутим, тешко је очекивати да ће Аргентинац заиграти баш од прве минуте.

Такође, на клупи би требао остати и 16-годишњи Ансу Фати који је својим играма све одушевио. Добио је шансу јер је Валверде имао огромних проблема с повредама и то је фантастично искористио. Но, након што се Луис Суарез опоравио очекује се да ће Фати остати на клупи.

Шпански медији јутрос су објавили да је састав Барселоне већ познат, те да се могу десити промјене само у случају да Валверде одлучи направити неко изненађење.

Вјероватни састав Барселоне: Тер Стеген, Семедо, Пиqуе, Ленглет, Јорди Алба, Бусqуетс, Де Јонг, Артхур, Перез, Гриезманн, Суарез.

И према кладионицама ово ће бити један веома узбудљив меч. Барса јесте фаворит, али квоте нису на страну Каталонаца како смо то навикли.

Дакле, у Дортмунду је све могуће, па и рвање до деведесетог минута.  

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар