Večeras žestok okršaj Barselone i Dortmunda

Fudbaleri Barselone večeras u 21:00 igraju u gostima protiv Borusije Dortmund u okviru prvog kola grupne faze Lige šampiona.  

Fudbal 17.09.2019 | 09:38
Večeras žestok okršaj Barselone i Dortmunda
Katalonski klub i u ovu sezonu ulazi kao jedan od favorita za osvajanje titule prvaka Evrope, te se žele iskupiti svojim navijačima za prethodne dvije sezone kada su doživjeli šokantna ispadanja od Rome i Liverpoola.

Barselona sezonu u Ligi šampiona otvara neugodnim gostovanjem u Dortmundu i sigurno je da će ovaj meč biti večeras u centru pažnje. Sastaju se timovi koji igraju veoma ofanzivno i zbog toga se očekuje spektakularan okršaj.

Ernesto Valverde po prvi put u ovoj sezoni može računati i na Lionela Messija koji se oporavio od povrede. Međutim, teško je očekivati da će Argentinac zaigrati baš od prve minute.

Takođe, na klupi bi trebao ostati i 16-godišnji Ansu Fati koji je svojim igrama sve oduševio. Dobio je šansu jer je Valverde imao ogromnih problema s povredama i to je fantastično iskoristio. No, nakon što se Luis Suarez oporavio očekuje se da će Fati ostati na klupi.

Španski mediji jutros su objavili da je sastav Barselone već poznat, te da se mogu desiti promjene samo u slučaju da Valverde odluči napraviti neko iznenađenje.

Vjerovatni sastav Barselone: Ter Stegen, Semedo, Pique, Lenglet, Jordi Alba, Busquets, De Jong, Arthur, Perez, Griezmann, Suarez.

I prema kladionicama ovo će biti jedan veoma uzbudljiv meč. Barsa jeste favorit, ali kvote nisu na stranu Katalonaca kako smo to navikli.

Dakle, u Dortmundu je sve moguće, pa i rvanje do devedesetog minuta.  

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar