Клоп жели да оде из Ливерпула због енглеске климе!

Тренер Ливерпула Јирген Клоп могао би да напусти енглески клуб по истеку уговора због лоше климе у Великој Британији, рекао је у понедјељак његов менаџер.

Фудбал 17.09.2019 | 17:30
Клоп жели да оде из Ливерпула због енглеске климе!
Клопов уговор истиче 2022. године, а "Скај" је пренио да управа Ливерпула намјерава да понуди њемачком тренеру нови вишегодишњи уговор.

Клоп је недавно рекао да би могао да направи паузу када му истекне уговор, а његов менаџер Марк Козике рекао је да би тренер могао да буде у искушењу да се пресели у топлије крајеве.

"Јиргенов уговор важи до 2022. године и јавна је тајна да клуб жели да га продужи. За то имамо још мало времена. Морамо да сачекамо и видимо како ће се све развијати и да ли ће климатске промјене донијети боље вријеме у Енглеску или само у Њемачку. Не треба потцијенити лоше вријеме", рекао је Козике.

Он је додао да су из Ливерпула у новембру или децембру питали за нови уговор, али да им је рекао да треба сачекати.

"Ула (Клопова супруга) и Јирген ујутро устану по мраку. Када се поново сретну увече, исто је мрак или је сиво и сипи. Током зимске паузе у Њемачкој, ако је вријеме заиста лоше, клубови иду на одмор двије недјеље, а онда се врате и оду на припреме на неколико дана у сунчане крајеве. Током тог периода, тренери у Енглеској морају да се припреме и за 13 утакмица. Већ су преморени и није лако", навео је Козики.

Клоп је 2015. године преузео Ливерпул, са којим је прошле сезоне освојио Лигу шампиона.

Извор: мондо.ба/Бета

Коментари / 0

Оставите коментар