Klop želi da ode iz Liverpula zbog engleske klime!

Trener Liverpula Jirgen Klop mogao bi da napusti engleski klub po isteku ugovora zbog loše klime u Velikoj Britaniji, rekao je u ponedjeljak njegov menadžer.

Fudbal 17.09.2019 | 17:30
Klop želi da ode iz Liverpula zbog engleske klime!
Klopov ugovor ističe 2022. godine, a "Skaj" je prenio da uprava Liverpula namjerava da ponudi njemačkom treneru novi višegodišnji ugovor.

Klop je nedavno rekao da bi mogao da napravi pauzu kada mu istekne ugovor, a njegov menadžer Mark Kozike rekao je da bi trener mogao da bude u iskušenju da se preseli u toplije krajeve.

"Jirgenov ugovor važi do 2022. godine i javna je tajna da klub želi da ga produži. Za to imamo još malo vremena. Moramo da sačekamo i vidimo kako će se sve razvijati i da li će klimatske promjene donijeti bolje vrijeme u Englesku ili samo u Njemačku. Ne treba potcijeniti loše vrijeme", rekao je Kozike.

On je dodao da su iz Liverpula u novembru ili decembru pitali za novi ugovor, ali da im je rekao da treba sačekati.

"Ula (Klopova supruga) i Jirgen ujutro ustanu po mraku. Kada se ponovo sretnu uveče, isto je mrak ili je sivo i sipi. Tokom zimske pauze u Njemačkoj, ako je vrijeme zaista loše, klubovi idu na odmor dvije nedjelje, a onda se vrate i odu na pripreme na nekoliko dana u sunčane krajeve. Tokom tog perioda, treneri u Engleskoj moraju da se pripreme i za 13 utakmica. Već su premoreni i nije lako", naveo je Koziki.

Klop je 2015. godine preuzeo Liverpul, sa kojim je prošle sezone osvojio Ligu šampiona.

Izvor: mondo.ba/Beta

Komentari / 0

Ostavite komentar