Тренер Игокее, Трифуновић, имао мождани удар!

Бивши тренер и капитен Црвене звезде пребачен у болницу! Лоше вијести из Александровца крај Бањалуке. . .  Након што је тренер Игокее Александар Трифуновић доживио мождани удар, из Универзитетско-клиничког центра Републике Српске у Бањалуци је потврђено за МОНДО да је његово стање стабилно.

Кошарка 16.09.2019 | 20:21
Тренер Игокее, Трифуновић, имао мождани удар!
Прослављени српски кошаркаш и актуелни тренер Игокее Александар Трифуновић (52) преживео је мождани удар у Александровцу, пишу Новости.

Према незваничним информацијама, ради се о блажем облику можданог удара, пошто је некадашњи капитен Црвене звезде у том тренутку успео да позове Вука Радивојевића дугогодишњег играча Игокее, а сада функционера како би му откључао врата стана, пре него што су га пребацили у болницу.

Трифуновић је пре Игокее водио Каршијаку, Астану, Жалгирис, Лијетувос Ритас, Спартак из Санкт Петербурга, Паниониос, а у три наврата седео је и на клупи Црвене звезде.

Функционер Игокее Павле Ћоровић потврдио је за Мондо да је тренер "игоса" Александар Трифуновић доживио мождани удар.

У клубу из Александровца су потврдили да Трифуновић када је имао удар, успио је да позове Вука Радивојевића, дугогодишњег играча а сада функционера Игокее, и откључа му врата стана, прије него што су га пребацили у болницу.

Засад није познато какав је био интензитет можданог удара, као и евентуалне посљедице, али најважније је да је Трифуновић ван животне опасности.

Више информација ће бити познато касније...

Трифуновић, који има 52 године, прије Игокее водио је Каршијаку Јешилгиресун, Астану, Жалгирис, Лијетувос Ритас, Спартак из Санкт Петербурга, Паниониос, а у три наврата седео је и на клупи Црвене звезде.

Након што је тренер Игокее Александар Трифуновић доживио мождани удар, из Универзитетско-клиничког центра Републике Српске у Бањалуци је потврђено за МОНДО да је његово стање стабилно.

За сада није познато какав је био интензитет можданог удара, као и евентуалне последице, али најважније је да је Трифуновићево стање стабилно, што је за МОНДО потврдио директор Клиничког центра Владо Ђајић.

"Трифуновић је примљен у Ургентни центар УКЦ РС нешто пре 16 часова и после дијагностичке обраде смештен у клинику за неурологију, где остаје на даљем лечењу и праћењу", навели су из  Клиничком центру у Бањалуци.

Претходно је функционер Игокее Павле Ћоровић потврдио нашем порталу да је тренер "игоса" имао мождани удар.

У клубу из Александровца су истакли да је Трифуновић успео да позове Вука Радивојевића, дугогодишњег играча а сада функционера Игокее, и откључа му врата стана, пре него што су га пребацили у болницу у Бањалуци.

Извор: моззартспорт/мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар