Trener Igokee, Trifunović, imao moždani udar!

Bivši trener i kapiten Crvene zvezde prebačen u bolnicu! Loše vijesti iz Aleksandrovca kraj Banjaluke. . .  Nakon što je trener Igokee Aleksandar Trifunović doživio moždani udar, iz Univerzitetsko-kliničkog centra Republike Srpske u Banjaluci je potvrđeno za MONDO da je njegovo stanje stabilno.

Košarka 16.09.2019 | 20:21
Trener Igokee, Trifunović, imao moždani udar!
Proslavljeni srpski košarkaš i aktuelni trener Igokee Aleksandar Trifunović (52) preživeo je moždani udar u Aleksandrovcu, pišu Novosti.

Prema nezvaničnim informacijama, radi se o blažem obliku moždanog udara, pošto je nekadašnji kapiten Crvene zvezde u tom trenutku uspeo da pozove Vuka Radivojevića dugogodišnjeg igrača Igokee, a sada funkcionera kako bi mu otključao vrata stana, pre nego što su ga prebacili u bolnicu.

Trifunović je pre Igokee vodio Karšijaku, Astanu, Žalgiris, Lijetuvos Ritas, Spartak iz Sankt Peterburga, Panionios, a u tri navrata sedeo je i na klupi Crvene zvezde.

Funkcioner Igokee Pavle Ćorović potvrdio je za Mondo da je trener "igosa" Aleksandar Trifunović doživio moždani udar.

U klubu iz Aleksandrovca su potvrdili da Trifunović kada je imao udar, uspio je da pozove Vuka Radivojevića, dugogodišnjeg igrača a sada funkcionera Igokee, i otključa mu vrata stana, prije nego što su ga prebacili u bolnicu.

Zasad nije poznato kakav je bio intenzitet moždanog udara, kao i eventualne posljedice, ali najvažnije je da je Trifunović van životne opasnosti.

Više informacija će biti poznato kasnije...

Trifunović, koji ima 52 godine, prije Igokee vodio je Karšijaku Ješilgiresun, Astanu, Žalgiris, Lijetuvos Ritas, Spartak iz Sankt Peterburga, Panionios, a u tri navrata sedeo je i na klupi Crvene zvezde.

Nakon što je trener Igokee Aleksandar Trifunović doživio moždani udar, iz Univerzitetsko-kliničkog centra Republike Srpske u Banjaluci je potvrđeno za MONDO da je njegovo stanje stabilno.

Za sada nije poznato kakav je bio intenzitet moždanog udara, kao i eventualne posledice, ali najvažnije je da je Trifunovićevo stanje stabilno, što je za MONDO potvrdio direktor Kliničkog centra Vlado Đajić.

"Trifunović je primljen u Urgentni centar UKC RS nešto pre 16 časova i posle dijagnostičke obrade smešten u kliniku za neurologiju, gde ostaje na daljem lečenju i praćenju", naveli su iz  Kliničkom centru u Banjaluci.

Prethodno je funkcioner Igokee Pavle Ćorović potvrdio našem portalu da je trener "igosa" imao moždani udar.

U klubu iz Aleksandrovca su istakli da je Trifunović uspeo da pozove Vuka Radivojevića, dugogodišnjeg igrača a sada funkcionera Igokee, i otključa mu vrata stana, pre nego što su ga prebacili u bolnicu u Banjaluci.

Izvor: mozzartsport/mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar