Поглед у будућност: Ван Дајк зна шта ће се десити!

Пророчанство на Енфилду!

Фудбал 17.09.2019 | 09:16
Поглед у будућност: Ван Дајк зна шта ће се десити!
Прошле сезоне нам је било интересантно због нашег Луке Јовића да пратимо реакције Анте Ребића и подизање руку хрватског репрезентативца у знак славља и пре него што је тадашњи шпиц Ајнтрахта шутирао ка голу ривала. Јасан показатељ колико је свлачионица франкфуртског тима веровала новом центарфору Реала. А на почетку нове такмичарске године Вирџил ван Дајк је, чини се, отишао корак даље у прорицању судбине.

Штопер Ливерпула изгледа може да „намирише“ погодак и кад су његови саиграчи далеко од изгледне шансе. Потврдило се то током другог полувремена сусрета са Њукаслом, непосредно пре трећег гола Црвених, у режији Мохамеда Салаха. Камера са северне трибине ухватила је тренутак у коме холандски штопер почиње да слави у часу кад је Египћанин тек улазио у казнени простор и није се спремао за шут. Штавише, сам Салах направио је још два потеза пре него што је сместио лопту у мрежу, али то није спречило Ван Дајка да погледа у будућнос и „види“ гол пре свих на стадиону.


Да ће лопта завршити у мрежи – јер шта друго и очекивати кад Мо Салах добије лопту – Вирдиж ван Дајк је знао и пре два гола, такође на Енфилду, против Арсенала...

... као и у реваншу са Портом у Лиги шампиона минуле сезоне.

Можда буде „пророк“ и против Наполија, у уторак вече.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар