Pogled u budućnost: Van Dajk zna šta će se desiti!

Proročanstvo na Enfildu!

Fudbal 17.09.2019 | 09:16
Pogled u budućnost: Van Dajk zna šta će se desiti!
Prošle sezone nam je bilo interesantno zbog našeg Luke Jovića da pratimo reakcije Ante Rebića i podizanje ruku hrvatskog reprezentativca u znak slavlja i pre nego što je tadašnji špic Ajntrahta šutirao ka golu rivala. Jasan pokazatelj koliko je svlačionica frankfurtskog tima verovala novom centarforu Reala. A na početku nove takmičarske godine Virdžil van Dajk je, čini se, otišao korak dalje u proricanju sudbine.

Štoper Liverpula izgleda može da „namiriše“ pogodak i kad su njegovi saigrači daleko od izgledne šanse. Potvrdilo se to tokom drugog poluvremena susreta sa Njukaslom, neposredno pre trećeg gola Crvenih, u režiji Mohameda Salaha. Kamera sa severne tribine uhvatila je trenutak u kome holandski štoper počinje da slavi u času kad je Egipćanin tek ulazio u kazneni prostor i nije se spremao za šut. Štaviše, sam Salah napravio je još dva poteza pre nego što je smestio loptu u mrežu, ali to nije sprečilo Van Dajka da pogleda u budućnos i „vidi“ gol pre svih na stadionu.


Da će lopta završiti u mreži – jer šta drugo i očekivati kad Mo Salah dobije loptu – Virdiž van Dajk je znao i pre dva gola, takođe na Enfildu, protiv Arsenala...

... kao i u revanšu sa Portom u Ligi šampiona minule sezone.

Možda bude „prorok“ i protiv Napolija, u utorak veče.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar