Звијезде раде за "мале" хонораре

Откривени хонорари јунака "Беверли Хилса", најгледаније летње серију телевизије Фокс у протеклој деценији; Добар рејтинг, међутим, не значи и баснословну зараду.

Забава 16.09.2019 | 14:52
Звијезде раде за "мале" хонораре
У ХОЛИВУДУ ових дана сви причају о повратку серије "Беверли хилс" на мали екран. Носталгија за јунацима најпопуларније тинејџ сапунице из деведесетих година уродила је плодом. Прва од шест нових епизода успела је да привуче чак 6,1 милион гледалаца. Велики успех за Фокс, будући да је поменута драмедија проглашена за најгледанију летњу серију ове телевизије у протеклој деценији. Добар рејтинг, међутим, не значи и баснословну зараду. Бар не за популарну седморку из "Беверли хилса".

Извори блиски продукцији открили су за америчке медије да су Шенен Доерти (Бренда), Џејсон Присли (Брендон), Џени Гарт (Кели), Тори Спелинг (Дона), Габријел Кертис (Андреа), Брајан Остин Грин (Дејвид) и Ајан Зиринг (Стив) добили чек на 70.000 долара по епизоди. За шест епизода прве сезоне зарадили су "само" 420.000 долара. Исти извор додаје да су Спелингова и Гартова на ову суму добиле по 90.000 долара као креатори серије, док је Прислију припао бонус од 46.000 долара за режију једне епизоде.

"Мала" зарада највећих ТВ икона деведесетих изненадила је холивудске агенте, који су очекивали да ће за оживљавање чувене серије глумци добити хонорар од бар шест нула. Има и оних који сматрају да је чувена седморка са "Беверли хилса" паметно одиграла, те да с разлогом није тражила велики хонорар. Убеђени да ће њихова серија постати хит, Шенен, Џејсон, Џени, Тори, Габријел, Брајан и Ијан планирају, наводно, да приликом преговора за снимање друге сезоне добро уновче своју "васкрслу" славу. Хоће ли у томе успети - сазнаћемо ускоро. Челници Фокса још нису дали зелено светло за наставак серије.

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар