Zvijezde rade za "male" honorare

Otkriveni honorari junaka "Beverli Hilsa", najgledanije letnje seriju televizije Foks u protekloj deceniji; Dobar rejting, međutim, ne znači i basnoslovnu zaradu.

Zabava 16.09.2019 | 14:52
Zvijezde rade za "male" honorare
U HOLIVUDU ovih dana svi pričaju o povratku serije "Beverli hils" na mali ekran. Nostalgija za junacima najpopularnije tinejdž sapunice iz devedesetih godina urodila je plodom. Prva od šest novih epizoda uspela je da privuče čak 6,1 milion gledalaca. Veliki uspeh za Foks, budući da je pomenuta dramedija proglašena za najgledaniju letnju seriju ove televizije u protekloj deceniji. Dobar rejting, međutim, ne znači i basnoslovnu zaradu. Bar ne za popularnu sedmorku iz "Beverli hilsa".

Izvori bliski produkciji otkrili su za američke medije da su Šenen Doerti (Brenda), Džejson Prisli (Brendon), Dženi Gart (Keli), Tori Speling (Dona), Gabrijel Kertis (Andrea), Brajan Ostin Grin (Dejvid) i Ajan Ziring (Stiv) dobili ček na 70.000 dolara po epizodi. Za šest epizoda prve sezone zaradili su "samo" 420.000 dolara. Isti izvor dodaje da su Spelingova i Gartova na ovu sumu dobile po 90.000 dolara kao kreatori serije, dok je Prisliju pripao bonus od 46.000 dolara za režiju jedne epizode.

"Mala" zarada najvećih TV ikona devedesetih iznenadila je holivudske agente, koji su očekivali da će za oživljavanje čuvene serije glumci dobiti honorar od bar šest nula. Ima i onih koji smatraju da je čuvena sedmorka sa "Beverli hilsa" pametno odigrala, te da s razlogom nije tražila veliki honorar. Ubeđeni da će njihova serija postati hit, Šenen, Džejson, Dženi, Tori, Gabrijel, Brajan i Ijan planiraju, navodno, da prilikom pregovora za snimanje druge sezone dobro unovče svoju "vaskrslu" slavu. Hoće li u tome uspeti - saznaćemo uskoro. Čelnici Foksa još nisu dali zeleno svetlo za nastavak serije.

Novosti
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar