Инђија неће да ''таласа'' након Звезде и пенала!

Инђија после Звезде: Нас не занимају пенали, тиме нек се бави ФСС! "Ми смо мали, скроман, поштен клуб који жели да се бори за сваки бод", додао је тренер Инђије после пораза од Звезде.

Фудбал 16.09.2019 | 14:58
Инђија неће да ''таласа'' након Звезде и пенала!
Инђија се јако лепо представила по повратку у Суперлигу!

Тим из Срема игра веома допадљив фудбал код тренера Срђана Благојевића што се могло видети и на гостовању Црвеној звезди, међутим у финишу утакмице испустили су вођство (2:1) стечено у 35. минуту преко Бранислава Томића.

Игор Стојилковић је досудио два једанаестерца за шампиона Србије, од којих је први био ван шеснаестерца, а погоци Милана Павкова оставили су Црвену звезду са перфектним скором.

После поменутих једанаестераца поново се дигла "бура" у српском фудбалу, Црвена звезда је затражила хитно увођење ВАР технологије, реаговали су и из Партизана, док су се у изјави за "Вечерње новости" огласили и други актери утакмице - Инђијци.

"Ми смо дошли у Београд да одиграмо храбро против велике Црвене звезде. Нису нас занимали пенали, већ пре свега да се покажемо као стабилан суперлигаш који доноси нешто ново у српски фудбал. То смо, сматрам, приказали, а око једанаестераца не желимо да се бавимо. То остављамо стручним службама ФСС, нека се они баве тиме", казао је директор Драган Пилиповић.

Сличну реакцију после пораза имао је и тренер Срђан Благојевић.

"Јасно је да се не споримо око тога да ли је први пенал био или не, јер ту нема дилеме ни коментара, али је на надлежним органима да то анализирају. Наше је да бавимо тереном и игром. Ми смо мали, скроман, поштен клуб који жели да се бори за сваки бод у елитном такмичењу и који такође жели да не буде грешака на нашу штету", истакао је тренер Инђије.

У наредном колу Инђија игра против Радничког код куће, а Црвена звезда гостује Партизану.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар