Inđija neće da ''talasa'' nakon Zvezde i penala!

Inđija posle Zvezde: Nas ne zanimaju penali, time nek se bavi FSS! "Mi smo mali, skroman, pošten klub koji želi da se bori za svaki bod", dodao je trener Inđije posle poraza od Zvezde.

Fudbal 16.09.2019 | 14:58
Inđija neće da ''talasa'' nakon Zvezde i penala!
Inđija se jako lepo predstavila po povratku u Superligu!

Tim iz Srema igra veoma dopadljiv fudbal kod trenera Srđana Blagojevića što se moglo videti i na gostovanju Crvenoj zvezdi, međutim u finišu utakmice ispustili su vođstvo (2:1) stečeno u 35. minutu preko Branislava Tomića.

Igor Stojilković je dosudio dva jedanaesterca za šampiona Srbije, od kojih je prvi bio van šesnaesterca, a pogoci Milana Pavkova ostavili su Crvenu zvezdu sa perfektnim skorom.

Posle pomenutih jedanaesteraca ponovo se digla "bura" u srpskom fudbalu, Crvena zvezda je zatražila hitno uvođenje VAR tehnologije, reagovali su i iz Partizana, dok su se u izjavi za "Večernje novosti" oglasili i drugi akteri utakmice - Inđijci.

"Mi smo došli u Beograd da odigramo hrabro protiv velike Crvene zvezde. Nisu nas zanimali penali, već pre svega da se pokažemo kao stabilan superligaš koji donosi nešto novo u srpski fudbal. To smo, smatram, prikazali, a oko jedanaesteraca ne želimo da se bavimo. To ostavljamo stručnim službama FSS, neka se oni bave time", kazao je direktor Dragan Pilipović.

Sličnu reakciju posle poraza imao je i trener Srđan Blagojević.

"Jasno je da se ne sporimo oko toga da li je prvi penal bio ili ne, jer tu nema dileme ni komentara, ali je na nadležnim organima da to analiziraju. Naše je da bavimo terenom i igrom. Mi smo mali, skroman, pošten klub koji želi da se bori za svaki bod u elitnom takmičenju i koji takođe želi da ne bude grešaka na našu štetu", istakao je trener Inđije.

U narednom kolu Inđija igra protiv Radničkog kod kuće, a Crvena zvezda gostuje Partizanu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar