Изненађење из Торина - Манџукић одлази у Катар?

Свјестан да за њега неће бити пуно прилика у Торину, нападач је одлучио да "озбиљан“ фудбал замијени оним за велики новац. . .

Фудбал 16.09.2019 | 14:20
Изненађење из Торина - Манџукић одлази у Катар?
Марио Манџукић се изгледа помирио са судбином и на корак је од одласка из Јувентуса.

Према данашњим писањима италијанских медија, он је у завршној фази преговора са катарском Ал-Гарафом. Клуб са Блиског истока му нуди шест милиона евра по сезони, а чини се да је то понуда коју неће одбити, поготово уколико се у обзир узме његова ситуација међу "бјанконерима“.

Хрват није ни близу састава, не налази се на списку екипе за Лигу шампиона, а јуче није био ни на клупи у мечу са Фиорентином.

Јучерашња дешавања јасно указују на чињеницу да Маурицио Сари не рачуна на њега, а изостављање из састава такође би могло да значи да је све договорено. Тренер је недавно изјавио да је очекивао више од Манџукића, те да овај на тренингу показује мање него остали играчи, што је свакако погоршало статус фудбалера у тиму.

Јуве је током читавог љета хтио да га се "отараси“, покушавали су да га уклопе у разне понуде, али нису успјевали да се договоре са тимовима попут Манчестер јунајтеда, Бајерн Минхена и Пари сен Жермена, који су били најближи томе да пристану, па је офанзивац остао у Италији.

Сада је остао практично без опција, једина шанса да ове сезоне игра је нешто "неозбиљнији“ фудбал на истоку, или евентуални одлазак у МЛС, што је ипак послије данашњих објава мање вјероватно.

Видјећемо наредних дана да ли ће овај трансфер и званично бити остварен, али стиче се утисак да је играч његовог калибра могао да испослује себи шансу и у неком од водећих клубова "лига петице“.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар