Меган прекршила још једно строго правило двора

Након што је започела везу с принцем Харијем, Меган Маркл је угасиле профиле на друштвним мрежама те и свој блог, јер тако налажу краљевска правила.

Занимљивости 15.09.2019 | 12:51
Меган прекршила још једно строго правило двора
Наиме, правило британског двора захтјева да припадници краљевске породице не смију имати профиле на друштвеним мрежама, блогове нити било какве странице на којима дијеле приватне информације. 

Међутим, иако је угашен блог, њен менаџер Ендрју Мејер поднио је захтјев за права на домену  на њеном блогу до 2021. године како га нико не би могао користити без Меганиног пристанка. Ова вијест покренула је шушкања да би војвоткиња од Сасекса могла поновно почети писати блог, али овога пута како би промовисала своје хуманитарне пројекте.

– Фасцинантно је како је Мејер помогао Мегхан да барем још неко вријеме задржи име своје страница. С обзиром на то да она није типична припадница краљевске породице јер је одлучила гурати по своме, блог би могао играти важну улогу у промовисању њених циљева и настојања – рекао је извор близак краљевској породици.

(Српскаинфо)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Оља

20.09.2019 08:23

Хуцу у краљевску породицу, (наравно, не би требало објасњавати засто је то привлацно), хоцу по "своме". Зврц! Није бас постено. Поставља се питање каква је она особа. Има она изрека: не користи оно сто је неко други стекао, ако нецес постовати принципе оних који су то стекли. То вази и за "обицне" смртнике. Није бадава она, постена: сам себи стварам и сам тиме газдујем.

ОДГОВОРИТЕ