Megan prekršila još jedno strogo pravilo dvora

Nakon što je započela vezu s princem Harijem, Megan Markl je ugasile profile na društvnim mrežama te i svoj blog, jer tako nalažu kraljevska pravila.

Zanimljivosti 15.09.2019 | 12:51
Megan prekršila još jedno strogo pravilo dvora
Naime, pravilo britanskog dvora zahtjeva da pripadnici kraljevske porodice ne smiju imati profile na društvenim mrežama, blogove niti bilo kakve stranice na kojima dijele privatne informacije. 

Međutim, iako je ugašen blog, njen menadžer Endrju Mejer podnio je zahtjev za prava na domenu  na njenom blogu do 2021. godine kako ga niko ne bi mogao koristiti bez Meganinog pristanka. Ova vijest pokrenula je šuškanja da bi vojvotkinja od Saseksa mogla ponovno početi pisati blog, ali ovoga puta kako bi promovisala svoje humanitarne projekte.

– Fascinantno je kako je Mejer pomogao Meghan da barem još neko vrijeme zadrži ime svoje stranica. S obzirom na to da ona nije tipična pripadnica kraljevske porodice jer je odlučila gurati po svome, blog bi mogao igrati važnu ulogu u promovisanju njenih ciljeva i nastojanja – rekao je izvor blizak kraljevskoj porodici.

(Srpskainfo)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Olja

20.09.2019 08:23

Hucu u kraljevsku porodicu, (naravno, ne bi trebalo objasnjavati zasto je to privlacno), hocu po "svome". Zvrc! Nije bas posteno. Postavlja se pitanje kakva je ona osoba. Ima ona izreka: ne koristi ono sto je neko drugi stekao, ako neces postovati principe onih koji su to stekli. To vazi i za "obicne" smrtnike. Nije badava ona, postena: sam sebi stvaram i sam time gazdujem.

ODGOVORITE