Ванредни пресс у Војводини: Лалатовић је вријеђан!

Спортски директор тврди да је ометан сигнал ТВ Аренаспорт и да због тога није било преноса првих пола сата, као и да тренер екипе није претио судијама: "Био је поред мене, категорички тврдим", рекао је Лазетић.

Фудбал 15.09.2019 | 13:04
Ванредни пресс у Војводини: Лалатовић је вријеђан!
Фудбалски клуб Војводина заказао је ванредну конференцију за медије данас у Ветернику, на којој би - претпостављамо - требало да буде речи о скандалу који је изазвао тренер новосадског клуба, Ненад Лалатовић.

Он је у ТВ термину у петак увече, уз покрет руком преко гркљана, за сада непознатим особама из ложе стадиона "Чаир" поручио да ће "све рећи".

"Овога ми крста, овога ми крста...", говорио је и крстио се Лалатовић после победе Војводине над Радничким у Нишу…

"...видећеш шта ћу да урадим, сваку намештену утакмицу, све ћу да кажем".

Мало је рећи да су се страсти у српском фудбалу узбуркале после тога.

За разлику од Лалатовића, до кога у суботу није било могуће доћи, Никола Лазетић пристао је да прокоментарише цео догађај и за "Вечерње новости" рекао да је тренер дао екипи два дана слободно после освојена три бода у дербију и отпутовао у Београд, а да му је телефон био искључен.

Лазетић је открио да су тренер и екипа били под притиском од доласка у Ниш, да Војводина није имала уобичајену полицијску пратњу и да је, између осталог, отказан унапред заказан тренинг на терену Машинца јер је "Раднички вршио велики притисак и уцењивао".



Рекао је и да ТВ Аренаспорт није могла да преноси првих пола сата утакмице, јер је "ометан сигнал".

"Наш тренер је све то знао и емотивно доживео, а једино је тачно да ником није претио ни на који начин", рекао је Лазетић за "Новости" и додао:

"Тачно је да је Лалатовић ушао у конфликт са тренером Радничког, Милорадом Косановићем, који га је први напао, што може да посведочи 'клупа', као и четврти судија. Међутим, то се дешава на утакмицама".

Он је рекао да је "група домаћих навијача непрестано вређала Лалатовића и чланове клуба који су били на источној трибини".

"Практично смо били навијачи и бодрили наше играче, а Лалатовић нам се прикључио када је искључен. Њега је двадесетак људи читаво прво полувреме непрестано вређало, псовало, и то тамо где смо сви најтањи, помињући породицу. Не оправдавам његов поступак, али сигурно је да ником није претио", рекао је Лазетић.

"У записнику пише да је претио судијама и да је рекао: 'Доћи ћу вам на кућну адресу', али то апсолутно није тачно, јер је он цело друго полувреме провео поред мене и председника Војислава Гајића, и то одговорно тврдим", категоричан је Лазетић, који каже да је Лалатовић после свега причао са председником нишког клуба, Ивицом Тончевим.

"Ненад се обратио Тончеву, јер су они другари, чули су се и пре и после утакмице, а шта су разговарали то морате њих питати. Све увреде смо стоички издржали, на крају победили, показали да наша екипа има карактер јер је једина уз Црвену звезду однела бодове са 'Чаира' у задњих годину и по, а сада се покушава све то окренути у контекст против Војводине", рекао је спортски директор Војводине.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар