Чемпионшип: Фулам фулао већ виђену побједу!

Нокарт савио дугу, Бетинели частио ВБА! Феноменалан гол Француза није био довољан за победу Котаџерса.

Фудбал 14.09.2019 | 18:45
Чемпионшип: Фулам фулао већ виђену побједу!
Деца се радују кад после кише виде дугу, а једну је специјално за навијаче на Крејвен Котиџу данас исрцтао Антони Нокарт, који је феноменалним поготком обележио данашњи дерби са Вест Бромвич Албионом. Штета је само што тај еврогол Француза није био довољан за победу, пошто је Маркус Бетинели невероватним киксом частио госте и дозволио им да понесу бод за Бирмингем – 1:1 у седмом колу Чемпионшипа.

Вест Бром је тако остао испред Фулама, мада ће и једни и други морати да сачекају да се заврше и остале утакмице да виде где су тачно на табели. Можда чак и битније за Фулам је сазнање да са оваквим грешкама сигурно неће до елите.

Имали су бодове у џепу. Нокарт је Котаџерсима донео предност невероватним голом у 49. минуту. Можда Сем Џонстон није био добро постављен, можда је могао боље, али штагод да је урадио тешко да би ухватио ову лопту. Мајсторија. Нема даље.

Нажалост, Фулам не би био Фулам када сам себи не би успео да закомпликује живот. У 80. минуту меча центаршут из корнера иде право у руке Бетинелију, шта се сњим десило није баш најјасније. Покушао је да убеди судију да је фаулиран у петерцу, али му ни саиграчи нису поверовали. Камоли судија. Лопта је пала право на ногу Самија Ађајија и то је 1:1.

Џаба и фина пас игра и све друго кад правиш овакве грешке.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар