Čempionšip: Fulam fulao već viđenu pobjedu!

Nokart savio dugu, Betineli častio VBA! Fenomenalan gol Francuza nije bio dovoljan za pobedu Kotadžersa.

Fudbal 14.09.2019 | 18:45
Čempionšip: Fulam fulao već viđenu pobjedu!
Deca se raduju kad posle kiše vide dugu, a jednu je specijalno za navijače na Krejven Kotidžu danas isrctao Antoni Nokart, koji je fenomenalnim pogotkom obeležio današnji derbi sa Vest Bromvič Albionom. Šteta je samo što taj evrogol Francuza nije bio dovoljan za pobedu, pošto je Markus Betineli neverovatnim kiksom častio goste i dozvolio im da ponesu bod za Birmingem – 1:1 u sedmom kolu Čempionšipa.

Vest Brom je tako ostao ispred Fulama, mada će i jedni i drugi morati da sačekaju da se završe i ostale utakmice da vide gde su tačno na tabeli. Možda čak i bitnije za Fulam je saznanje da sa ovakvim greškama sigurno neće do elite.

Imali su bodove u džepu. Nokart je Kotadžersima doneo prednost neverovatnim golom u 49. minutu. Možda Sem Džonston nije bio dobro postavljen, možda je mogao bolje, ali štagod da je uradio teško da bi uhvatio ovu loptu. Majstorija. Nema dalje.

Nažalost, Fulam ne bi bio Fulam kada sam sebi ne bi uspeo da zakomplikuje život. U 80. minutu meča centaršut iz kornera ide pravo u ruke Betineliju, šta se snjim desilo nije baš najjasnije. Pokušao je da ubedi sudiju da je fauliran u petercu, ali mu ni saigrači nisu poverovali. Kamoli sudija. Lopta je pala pravo na nogu Samija Ađajija i to je 1:1.

Džaba i fina pas igra i sve drugo kad praviš ovakve greške.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar