Рајковић је у Београду, чека прави позив!

Искусни штопер још није пронашао адекватан аранжман.

Фудбал 15.09.2019 | 11:10
Рајковић је у Београду, чека прави позив!
Слободни српски играчи, бар они који имају солидну тржишну вредност, полако проналазе адекватну средину за себе, а један од оних за које се очекивало да већ увелико имају утакмице у ногама у овој сезони је и штопер Слободан Рајковић.

Некарашњи првотимац Србије, повезиван са Партизаном ово лета, налази се у родном Београду, где очекује прави позив из Серије А.

"За сада живим у Београду и тренирам најмање четири сата дневно. Имам изузетног кондиционог тренера који ме прати при сваком кораку. Дане проводим између терена и породице, пуно времена посвећујем својој деци", поручио је Рајковић за портал познатог трансфер гуруа Ђанлуке ди Марција.

Одлазак у Серију А је још увек приоритет.

"Свиђа ми се начин рада у италијанском фудбалу. Узео сам себи две недеље одмора и разлишљао о томе да радим и сачекам прави позив, јер сам сигуран да ће доћи. Спреман сам да огодоворим на њега", додао је Рајковић.

У највишем рангу италијанског фудбала заиграо је у сезони 2016/2017. када је Палермо био прволигаш.

"Од раних година сам сањао да играм Серију А, јер је то било првенство које сам пратио на телеизији. Идоли су ми били Михајловић и Станковић. Од Италијана сам играо са Јакопом Салом, у подмлатку Челсија", открива Рајковић.

Сарадња за Жозеом Мурињом, који гра је тренирао 2005. године била је од велике важности за његову каријеру.

"Стигао сам тамо и он је био тренер Плаваца. Никада нисам играо због бирократскиух разлога, али сам много тога научио од свих тих шампиона".

Велику важност увек је давао и националном тиму.

"Налазити се у истој слвачионици са Синишом Михајловићем представљало је велико узбуђење. Тада смо се везали, одмах када сазнао за његову болест одмах сам му писао. Он је сјајан човек, веома је снажан и превазићи ће све то", поручио је Рајковић.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар