Rajković je u Beogradu, čeka pravi poziv!

Iskusni štoper još nije pronašao adekvatan aranžman.

Fudbal 15.09.2019 | 11:10
Rajković je u Beogradu, čeka pravi poziv!
Slobodni srpski igrači, bar oni koji imaju solidnu tržišnu vrednost, polako pronalaze adekvatnu sredinu za sebe, a jedan od onih za koje se očekivalo da već uveliko imaju utakmice u nogama u ovoj sezoni je i štoper Slobodan Rajković.

Nekarašnji prvotimac Srbije, povezivan sa Partizanom ovo leta, nalazi se u rodnom Beogradu, gde očekuje pravi poziv iz Serije A.

"Za sada živim u Beogradu i treniram najmanje četiri sata dnevno. Imam izuzetnog kondicionog trenera koji me prati pri svakom koraku. Dane provodim između terena i porodice, puno vremena posvećujem svojoj deci", poručio je Rajković za portal poznatog transfer gurua Đanluke di Marcija.

Odlazak u Seriju A je još uvek prioritet.

"Sviđa mi se način rada u italijanskom fudbalu. Uzeo sam sebi dve nedelje odmora i razlišljao o tome da radim i sačekam pravi poziv, jer sam siguran da će doći. Spreman sam da ogodovorim na njega", dodao je Rajković.

U najvišem rangu italijanskog fudbala zaigrao je u sezoni 2016/2017. kada je Palermo bio prvoligaš.

"Od ranih godina sam sanjao da igram Seriju A, jer je to bilo prvenstvo koje sam pratio na teleiziji. Idoli su mi bili Mihajlović i Stanković. Od Italijana sam igrao sa Jakopom Salom, u podmlatku Čelsija", otkriva Rajković.

Saradnja za Žozeom Murinjom, koji gra je trenirao 2005. godine bila je od velike važnosti za njegovu karijeru.

"Stigao sam tamo i on je bio trener Plavaca. Nikada nisam igrao zbog birokratskiuh razloga, ali sam mnogo toga naučio od svih tih šampiona".

Veliku važnost uvek je davao i nacionalnom timu.

"Nalaziti se u istoj slvačionici sa Sinišom Mihajlovićem predstavljalo je veliko uzbuđenje. Tada smo se vezali, odmah kada saznao za njegovu bolest odmah sam mu pisao. On je sjajan čovek, veoma je snažan i prevazići će sve to", poručio je Rajković.

Izvor: mozzartsport

Foto: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar