Отворено са Новаком...

Живот без тениса? И да и не, породица је најважнија! Новинари америчке мреже ЦНБЦ направили су интервју са најбољим тенисером света, преносимо део.

Тенис 14.09.2019 | 23:56
Отворено са Новаком...
"Да ли су рекорди важнији од времена које проведем са породицом", заптао се Новак Ђоковић у интервјуу који је дао за америчку мрежу ЦНБЦ.

Питањима најбољег тенисера света ту није био крај. Поставио је следеће и наставио:"Да ли су битнији од мог здравља или неких других ствари? Нису! Потпуно сам отворен и сто одсто искрен око свега, много причам са супругом око тога свега, са родитељима, браћом, људима који су ми блиски, јер желим да схватим како они гледају на све то".

Српски тенисер не крије да у животу има важнијих ствари од тениса. Пре свега – породица.

"Отац сам два анђела и време које проводим са њима ми је веома драгоцено. Не желим да прођем кроз живот и да схватим да нисам био ту, да сам пропустио неке најважније ствари у њиховом одрастању", искрено је наставио Ђоковић.

Чак може и да замисли живот без тениса…

"Могу да замислим зато што се не бојим живота без тениса. Срећним ме чини и много других ствари, али исто тако сам рекао и не, зато што то и неће бити живот без тениса. Због тога што и када не будем играо, бићу и даље активан у спорту. Желим да имам своју академију, да пренесем сва своја искуства новим генерацијама које стасавају у Србији", подвукао је Новак.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар