Otvoreno sa Novakom...

Život bez tenisa? I da i ne, porodica je najvažnija! Novinari američke mreže CNBC napravili su intervju sa najboljim teniserom sveta, prenosimo deo.

Tenis 14.09.2019 | 23:56
Otvoreno sa Novakom...
"Da li su rekordi važniji od vremena koje provedem sa porodicom", zaptao se Novak Đoković u intervjuu koji je dao za američku mrežu CNBC.

Pitanjima najboljeg tenisera sveta tu nije bio kraj. Postavio je sledeće i nastavio:"Da li su bitniji od mog zdravlja ili nekih drugih stvari? Nisu! Potpuno sam otvoren i sto odsto iskren oko svega, mnogo pričam sa suprugom oko toga svega, sa roditeljima, braćom, ljudima koji su mi bliski, jer želim da shvatim kako oni gledaju na sve to".

Srpski teniser ne krije da u životu ima važnijih stvari od tenisa. Pre svega – porodica.

"Otac sam dva anđela i vreme koje provodim sa njima mi je veoma dragoceno. Ne želim da prođem kroz život i da shvatim da nisam bio tu, da sam propustio neke najvažnije stvari u njihovom odrastanju", iskreno je nastavio Đoković.

Čak može i da zamisli život bez tenisa…

"Mogu da zamislim zato što se ne bojim života bez tenisa. Srećnim me čini i mnogo drugih stvari, ali isto tako sam rekao i ne, zato što to i neće biti život bez tenisa. Zbog toga što i kada ne budem igrao, biću i dalje aktivan u sportu. Želim da imam svoju akademiju, da prenesem sva svoja iskustva novim generacijama koje stasavaju u Srbiji", podvukao je Novak.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar