Богут урлао у микс зони: Ово је ј....а срамота!

Аустралијанци бесни због проблематичних судских одлука у преломним моментима полуфинала са Шпанијом.

Кошарка 13.09.2019 | 15:17
Богут урлао у микс зони: Ово је ј....а срамота!
Аустралија је водила током већег дела првог полуфнала на Мундобаскету у Кини, али је након два продужетка ипак морала да пружи руку бољем - Шпанији.

Ал, након скоро два и по сата јурњаве и ломљења, изгубити је без сумње тешко, те негде морају да се нађу и кривци, А то су најчешће, као и овог пута судије. И то не без разлога пошто је неколико њихових сумњвих одлука у самом финишу меча отишло баш на воденицу Фурије која је то зналачки искористила и пласирала се у финале.

Један од најискуснијих играча на целом шампионатау, некадашњи НБА ас прво је на терену показао знак рукама за лову, а потом је и у проласку кроx микс зону гласно викнуо "Ово је ј....а срамота!".

Знамо добро ми како је то осетити се превареним и покраденим на тако великој сцени, јер нам се нешто слично догодило таклђе у полуфиналу Мундобаскета, али 2010. у Турској на дуелу са домаћом екипом. Од љутње и кукњаве, нажалост ништа се не добија, Шпанци су у новом финалу, а Аустралијанци могу бити поносни на оно што су урадили у Кини. И да се изборе макар за бронзу у недељу од 10 часова.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар