Bogut urlao u miks zoni: Ovo je j....a sramota!

Australijanci besni zbog problematičnih sudskih odluka u prelomnim momentima polufinala sa Španijom.

Košarka 13.09.2019 | 15:17
Bogut urlao u miks zoni: Ovo je j....a sramota!
Australija je vodila tokom većeg dela prvog polufnala na Mundobasketu u Kini, ali je nakon dva produžetka ipak morala da pruži ruku boljem - Španiji.

Al, nakon skoro dva i po sata jurnjave i lomljenja, izgubiti je bez sumnje teško, te negde moraju da se nađu i krivci, A to su najčešće, kao i ovog puta sudije. I to ne bez razloga pošto je nekoliko njihovih sumnjvih odluka u samom finišu meča otišlo baš na vodenicu Furije koja je to znalački iskoristila i plasirala se u finale.

Jedan od najiskusnijih igrača na celom šampionatau, nekadašnji NBA as prvo je na terenu pokazao znak rukama za lovu, a potom je i u prolasku krox miks zonu glasno viknuo "Ovo je j....a sramota!".

Znamo dobro mi kako je to osetiti se prevarenim i pokradenim na tako velikoj sceni, jer nam se nešto slično dogodilo taklđe u polufinalu Mundobasketa, ali 2010. u Turskoj na duelu sa domaćom ekipom. Od ljutnje i kuknjave, nažalost ništa se ne dobija, Španci su u novom finalu, a Australijanci mogu biti ponosni na ono što su uradili u Kini. I da se izbore makar za bronzu u nedelju od 10 časova.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar