Але изабрао Вест Хем пре Бајерна!

Наводно, Ајнтрахт је био прихватио и понуду из Минхена. . .

Фудбал 14.09.2019 | 11:10
Але изабрао Вест Хем пре Бајерна!
Није редак случај да по завршетка прелазног рока на површину испливају неке приче о неуспелим преговорима, пропалим трансферима... Енглески медији тако су данас објавили да је Вест Хем имао опасну конуренцију и трци за Себастијана Алеа, нападача Ајнтрахта. 

Француски нападач стигао је међу Чекићаре за клупски рекорд од 50.000.000 евра и већ на првим утакмицама одушевио, постигавши три гола. Али лако је могло да се догоди да од тога не буде ништа јер је Ајнтрахт наводно био прихватио и понуду Бајерна за Алеа. Идеја Бавараца била је да спреме алтернативу за Роберта Левандовског, као и да обезбеде нападача за будућност. И Бајерн је, пишу Енглези, био спреман да искешира 50.000.000, међутим не и да понуди довољно новца за плату горостасног шпица. Але према актуелном уговору зарађује 7.000.000 у Вест Хему...

Због тога се Француз одлучио за Чекићаре и Лондон, тврде тамошњи медији, али такође напомињу да је значајну улогу у његовој одлуци имала чињеница да би у Минхену ипак био резерва Левандовском, те да би морао да се начека да добије праву шансу.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс  

Коментари / 0

Оставите коментар