Урнебесна свађа с Месијем...!

Ја му кажем да је патуљак, он мени да не знам фудбал, ја кажем – обојица смо у праву! Алваро Гонзалес заблистао у интервјуу за Радио Монте Карло. . .

Фудбал 15.09.2019 | 13:42
Урнебесна свађа с Месијем...!
Олимпик из Марсеља је запао у дугове и могао је само да доводи играче на позајмицу. Па кад је и у таквој ситуацији успео да доведе првог штопера Виљареала – нема везе што је само на позајмицу - навијачи су га отворених руку дочекали. А Алваро Гонзалез их је одмах купио.

Прво добрим играма у три прва меча у Олимпику – само један гол примио је Марсељ у те три и освојио седам од могућих девет бодова – а затим и данашњим интервјуу за Радио Монте Карло у којем је открио да воли да се нашали и на свој рачун.

Враћамо се у 2016. Гонзалез је још играч Еспањола, чувена је та његова утакмица против Барселоне, поштено је испребијао Лионела Месија, док су камере све време снимале штопера плаво-белог тима како покушава да испровоцира и избаци из тежишта једног од најбољих, ако не и најбољег играча света. Гонзалез врти филм…

“Смешна анегдота. Играли смо три дербија у само неколико рана размака. То су утакмице високог интензитета. Наравно смо један другог провоцирали. И ја му кажем: ‘Много си мали, као патуљак’. А он ме гледа и одговара: ‘Ти, тис и баш лош у фудбалу’. Али моја је била последња: ‘Да, обојица смо у праву’. После смо се смејали обојица”, открива Гонзалез.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар