Urnebesna svađa s Mesijem...!

Ja mu kažem da je patuljak, on meni da ne znam fudbal, ja kažem – obojica smo u pravu! Alvaro Gonzales zablistao u intervjuu za Radio Monte Karlo. . .

Fudbal 15.09.2019 | 13:42
Urnebesna svađa s Mesijem...!
Olimpik iz Marselja je zapao u dugove i mogao je samo da dovodi igrače na pozajmicu. Pa kad je i u takvoj situaciji uspeo da dovede prvog štopera Viljareala – nema veze što je samo na pozajmicu - navijači su ga otvorenih ruku dočekali. A Alvaro Gonzalez ih je odmah kupio.

Prvo dobrim igrama u tri prva meča u Olimpiku – samo jedan gol primio je Marselj u te tri i osvojio sedam od mogućih devet bodova – a zatim i današnjim intervjuu za Radio Monte Karlo u kojem je otkrio da voli da se našali i na svoj račun.

Vraćamo se u 2016. Gonzalez je još igrač Espanjola, čuvena je ta njegova utakmica protiv Barselone, pošteno je isprebijao Lionela Mesija, dok su kamere sve vreme snimale štopera plavo-belog tima kako pokušava da isprovocira i izbaci iz težišta jednog od najboljih, ako ne i najboljeg igrača sveta. Gonzalez vrti film…

“Smešna anegdota. Igrali smo tri derbija u samo nekoliko rana razmaka. To su utakmice visokog intenziteta. Naravno smo jedan drugog provocirali. I ja mu kažem: ‘Mnogo si mali, kao patuljak’. A on me gleda i odgovara: ‘Ti, tis i baš loš u fudbalu’. Ali moja je bila poslednja: ‘Da, obojica smo u pravu’. Posle smo se smejali obojica”, otkriva Gonzalez.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar