Руни: Да смо имали Гвардиолу све бисмо освојили!

Занимљиво размишљање најбољег стрелца енглеске репрезентације. . .

Фудбал 14.09.2019 | 17:30
Руни: Да смо имали Гвардиолу све бисмо освојили!
Откако су 1966. освојили своју једину титулу првака света, Енглези су само два пута успели да уђу у полуфинале Мундијала. Вејн Руни има занимљиво мишљење и сматра да су за то што су неке млађе генерације Гордог албиона заказале на великим такмичењима криви селектори, а не играчи. 

"Гледам репрезентацију с пуно жара, уживам када побеђујемо. Ако погледате наш тим од пре 10 година, то је без сумње најбоља група играча у светском фудбалу: Рио Фердинанд, Џон Тери, Ешли Кол, Стивен Џерард, Пол Сколс, Френк Лампард, Дејвид Бекам, Мајкл Овен, ја... Да смо имали Гвардиолу на клупи, са том групом играча, освојили бисмо све, без сумње", испричао је Руни. 

Бивши нападач Евертона и Манчестер Јунајтеда најбољи је стрелац у историји националног тима Енглеске прогнозирао је и ко ће га престићи по броју голова у дресу репрезентације...

"Не мислим да ће мој рекорд трајати 50 голова као Чарлтонов, мислим да ће ме Кејн претећи. Можда већ у наредне две или три године... Он је фантастичан голгетер и његов скор за репрезентацију је невероватан", подвукао је Руни. 

Вејн Руни дао је 53 гола за Енглеску, Кејн је тренутно на коти 26.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар