Runi: Da smo imali Gvardiolu sve bismo osvojili!

Zanimljivo razmišljanje najboljeg strelca engleske reprezentacije. . .

Fudbal 14.09.2019 | 17:30
Runi: Da smo imali Gvardiolu sve bismo osvojili!
Otkako su 1966. osvojili svoju jedinu titulu prvaka sveta, Englezi su samo dva puta uspeli da uđu u polufinale Mundijala. Vejn Runi ima zanimljivo mišljenje i smatra da su za to što su neke mlađe generacije Gordog albiona zakazale na velikim takmičenjima krivi selektori, a ne igrači. 

"Gledam reprezentaciju s puno žara, uživam kada pobeđujemo. Ako pogledate naš tim od pre 10 godina, to je bez sumnje najbolja grupa igrača u svetskom fudbalu: Rio Ferdinand, Džon Teri, Ešli Kol, Stiven Džerard, Pol Skols, Frenk Lampard, Dejvid Bekam, Majkl Oven, ja... Da smo imali Gvardiolu na klupi, sa tom grupom igrača, osvojili bismo sve, bez sumnje", ispričao je Runi. 

Bivši napadač Evertona i Mančester Junajteda najbolji je strelac u istoriji nacionalnog tima Engleske prognozirao je i ko će ga prestići po broju golova u dresu reprezentacije...

"Ne mislim da će moj rekord trajati 50 golova kao Čarltonov, mislim da će me Kejn preteći. Možda već u naredne dve ili tri godine... On je fantastičan golgeter i njegov skor za reprezentaciju je neverovatan", podvukao je Runi. 

Vejn Runi dao je 53 gola za Englesku, Kejn je trenutno na koti 26.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar