Мјештани у шоку због случаја подвођења

Мјештани из села са ширег подручја Шипова, у којем је пријављен шокантан случај подвођења 11-огодишње дјевојчице, са невјерицом причају о ономе шта се догађало у њиховом малом мјесту.

Република Српска 12.09.2019 | 19:40
Мјештани у шоку због случаја подвођења
– То је једна лијепа и паметна дјевојчица, али сви смо били у чуду када смо гледали да је у ту кућу страве и ужаса код бабе довози познати криминалац, за кога сви знамо да је живот провео по затворима – прича један од мјештана чији је идентитет познат редакцији.

Додаје како никоме није могло пасти на памет кроз шта је дјевојчица пролазила, а посебно што је све трајало дужи временски период.

– Колико сам чуо, она је одличан ученик у школи и често је долазила код баке која живи изнад села, далеко од других кућа и породица – прича овај мјештанин и даље не вјерујући у оно шта се догађало у тој кући изолованој од остатка свијета.

Знало се, каже, дешавати да се унука и бака посвађају, па су се сви питали зашто несрећна дјевојчица уопште одлази код старице, али очигледно је због нечега морала. 

– Колико знам, мала живи с мамом у Шипову, али је дијете из првог брака. Не желим улазити у породичне односе, али очигледно је да нешто није било у реду. Лично сам пар пута видио да је малена у ауту с тим криминалцем и да иде горе према бакиној кући. Задржали би се одређено вријеме, а затим би је вратио у град – испричао је мјештанин за Српскаинфо.

Познаници баке монструма су једногласни у ставу да су дјевојчицу виђали дужи временски период у аутомобилу ухапшеног криминалца.

– Нико није могао ни претпоставити шта се дешавало, а највише што се до те куће од бабе долази јако лошим земљаним путем. Ако баш немате намјеру доћи до те бабе онда нико и не иде том страном – испричао је познаник.

(Српскаинфо)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Срамно

12.09.2019 20:58

треба објесити ту бабетину јавно да сви гледају а те старе криминалце устројити и објесити на тргу да сви виде док се неком јавно не пресуди неце стати са злостављањем днеце

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.09.2019 04:53

А шта је с мајком? Она као није знала!?

Name

Нострадамус

13.09.2019 05:09

Пласим се да неце тај криминалац да постане министар јер код нас се и то десава.

Name

РЕ СРАМНО

13.09.2019 06:53

ПРИЈЕ ЦЕ ТАЈ КРИМИНАЛАЦ У ОВОЈ ЗЕМЉИ ПОСТАТИ НЕКИ ФУНКЦИОНЕР. ГДЈЕ ТИ ЗИВИС ЦОВЈЕЦЕ? ВИДИС СТА СЕ ОКО ТЕБЕ ДЕСАВА. МИ НИСТА НЕ ВИДИМО ДОК СЕ НАС НЕ ДОТАКНЕ.

Name

Ја

13.09.2019 08:42

Смртна казна баби!Мајка је исто по добро одговорна а и тај манијак криминалав је за смртну ксзну!Јада ових

Name

Бели Србин

13.09.2019 07:33

Страшно

ОДГОВОРИТЕ