Mještani u šoku zbog slučaja podvođenja

Mještani iz sela sa šireg područja Šipova, u kojem je prijavljen šokantan slučaj podvođenja 11-ogodišnje djevojčice, sa nevjericom pričaju o onome šta se događalo u njihovom malom mjestu.

Republika Srpska 12.09.2019 | 19:40
Mještani u šoku zbog slučaja podvođenja
– To je jedna lijepa i pametna djevojčica, ali svi smo bili u čudu kada smo gledali da je u tu kuću strave i užasa kod babe dovozi poznati kriminalac, za koga svi znamo da je život proveo po zatvorima – priča jedan od mještana čiji je identitet poznat redakciji.

Dodaje kako nikome nije moglo pasti na pamet kroz šta je djevojčica prolazila, a posebno što je sve trajalo duži vremenski period.

– Koliko sam čuo, ona je odličan učenik u školi i često je dolazila kod bake koja živi iznad sela, daleko od drugih kuća i porodica – priča ovaj mještanin i dalje ne vjerujući u ono šta se događalo u toj kući izolovanoj od ostatka svijeta.

Znalo se, kaže, dešavati da se unuka i baka posvađaju, pa su se svi pitali zašto nesrećna djevojčica uopšte odlazi kod starice, ali očigledno je zbog nečega morala. 

– Koliko znam, mala živi s mamom u Šipovu, ali je dijete iz prvog braka. Ne želim ulaziti u porodične odnose, ali očigledno je da nešto nije bilo u redu. Lično sam par puta vidio da je malena u autu s tim kriminalcem i da ide gore prema bakinoj kući. Zadržali bi se određeno vrijeme, a zatim bi je vratio u grad – ispričao je mještanin za Srpskainfo.

Poznanici bake monstruma su jednoglasni u stavu da su djevojčicu viđali duži vremenski period u automobilu uhapšenog kriminalca.

– Niko nije mogao ni pretpostaviti šta se dešavalo, a najviše što se do te kuće od babe dolazi jako lošim zemljanim putem. Ako baš nemate namjeru doći do te babe onda niko i ne ide tom stranom – ispričao je poznanik.

(Srpskainfo)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Sramno

12.09.2019 20:58

treba objesiti tu babetinu javno da svi gledaju a te stare kriminalce ustrojiti i objesiti na trgu da svi vide dok se nekom javno ne presudi nece stati sa zlostavljanjem dnece

ODGOVORITE
Name

Re

13.09.2019 04:53

A šta je s majkom? Ona kao nije znala!?

Name

Nostradamus

13.09.2019 05:09

Plasim se da nece taj kriminalac da postane ministar jer kod nas se i to desava.

Name

RE SRAMNO

13.09.2019 06:53

PRIJE CE TAJ KRIMINALAC U OVOJ ZEMLJI POSTATI NEKI FUNKCIONER. GDJE TI ZIVIS COVJECE? VIDIS STA SE OKO TEBE DESAVA. MI NISTA NE VIDIMO DOK SE NAS NE DOTAKNE.

Name

Ja

13.09.2019 08:42

Smrtna kazna babi!Majka je isto po dobro odgovorna a i taj manijak kriminalav je za smrtnu ksznu!Jada ovih

Name

Beli Srbin

13.09.2019 07:33

Strašno

ODGOVORITE