"Наполи ће већ сутра имати гдје да се пресвуче!"

Критика "потјерала" челнике да реагују, радови се приводе крају. . .

Фудбал 13.09.2019 | 12:26
"Наполи ће већ сутра имати гдје да се пресвуче!"
Свега дан након што је Карло Анћелоти "прозвао" градске власти по питању кашњења приликом реновирања стадиона Наполија, стигао је одговор званичника.

Одборник града Ђанлика Базиле рекао је да би радови на свлачионицама требало да буду завршени до петка, и да ће екипа већ за викенд моћи да угости противнике на свом терену.

"Жао ми је што Анћелоти тако мисли. Могуће је да је дошло до неког неспоразума са компанијом која је задужена за радове, али ми смо се договорили са њима да све буде приведено крају до четвртка како би у петак Наполи могао да рачуна на свој терен", рекао је Базиле за италијанску агенцију АНСА.

Он је био задужен за организацију овогодишње Универзијаде, а сада је дао гаранције свијетлоплавима.

На сајтовима италијанских медија објављене су и слике унутрашњости стадиона, дјелује да је посао завршен и да ће ипак успјети да испуне дато обећање.

Проблеми у Напуљу су настали усљед чињенице да је клуб из тог града прве две овосезонске утакмице одиграо у гостима, са Фиорентином и Јувентусом, а сада их у размаку од недељу дана чекају два домаћинства – Сампдорији у првенству и Ливерпулу у Лиги шампиона.

Срећом, чини се да неће морати да угосте екипе ван "Сан Паолу", али исто тако је примијетно да су и тамошње власти реаговале тек након апела упућених из клуба. 

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар