"Napoli će već sutra imati gdje da se presvuče!"

Kritika "potjerala" čelnike da reaguju, radovi se privode kraju. . .

Fudbal 13.09.2019 | 12:26
"Napoli će već sutra imati gdje da se presvuče!"
Svega dan nakon što je Karlo Anćeloti "prozvao" gradske vlasti po pitanju kašnjenja prilikom renoviranja stadiona Napolija, stigao je odgovor zvaničnika.

Odbornik grada Đanlika Bazile rekao je da bi radovi na svlačionicama trebalo da budu završeni do petka, i da će ekipa već za vikend moći da ugosti protivnike na svom terenu.

"Žao mi je što Anćeloti tako misli. Moguće je da je došlo do nekog nesporazuma sa kompanijom koja je zadužena za radove, ali mi smo se dogovorili sa njima da sve bude privedeno kraju do četvrtka kako bi u petak Napoli mogao da računa na svoj teren", rekao je Bazile za italijansku agenciju ANSA.

On je bio zadužen za organizaciju ovogodišnje Univerzijade, a sada je dao garancije svijetloplavima.

Na sajtovima italijanskih medija objavljene su i slike unutrašnjosti stadiona, djeluje da je posao završen i da će ipak uspjeti da ispune dato obećanje.

Problemi u Napulju su nastali usljed činjenice da je klub iz tog grada prve dve ovosezonske utakmice odigrao u gostima, sa Fiorentinom i Juventusom, a sada ih u razmaku od nedelju dana čekaju dva domaćinstva – Sampdoriji u prvenstvu i Liverpulu u Ligi šampiona.

Srećom, čini se da neće morati da ugoste ekipe van "San Paolu", ali isto tako je primijetno da su i tamošnje vlasti reagovale tek nakon apela upućenih iz kluba. 

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar