Барса: Даћемо све од себе да вратимо Нејмара!

Овог лета можда није прошло, али чини се да је само питање тренутка када ће доћи до повратка Бразилца у редове "блаугране". . .

Фудбал 12.09.2019 | 11:48
Барса: Даћемо све од себе да вратимо Нејмара!
Сваки дан је шанса за нову епизоду саге "Нејмар", а данас је у главној улози управа Барселоне.

Током читавог летњег трансфер "прозора" говоркало се о нападачу Пари сен Жермена и његовом одласку из клуба, као главни претенденти на његов потпис фигурирали су Каталонци и Реал Мадрид, али на крају је читава прича отишла уз ветар.

Сада више не постоје шансе да ће мењати средину, макар не још четири месеца, али из шампиона Шпаније наговештавају да ће поново појурити десетку ПСЖ-а.

"Док год Нејмар жели да се врати, урадићемо све што можемо да му то и омогућимо. Ствари се константно мењају у фудбалу, Нејмар је посебан играч, није се прилагодио у Паризу, погрешио је што је отишао, и чак је и он то рекао. Видећемо шта ће се десити, али потрудићемо се да га вратимо", рекао је директор Барселоне Хозе Бордас за шпанске медије.

Јасно је да би тако била ојачана офанзивна линија, а да би најбољи фудбалер екипе Лео Меси добио појачање које већ дуго прижељкује.

"Меси је Барселона и он ће остати са нама шта год да се деси. Имали смо малих проблема са повредама овог лета, али довели смо Френкија де Јонга и Антоана Гризмана који су ту да играју и појачају ионако јак састав", закључио је Бордас.

Његове изјаве померају сагу корак напред, вероватно ће утицати на статус Бразилца у Паризу, али делује да неће још дуго морати да бије своје битке у Француској...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар