Barsa: Daćemo sve od sebe da vratimo Nejmara!

Ovog leta možda nije prošlo, ali čini se da je samo pitanje trenutka kada će doći do povratka Brazilca u redove "blaugrane". . .

Fudbal 12.09.2019 | 11:48
Barsa: Daćemo sve od sebe da vratimo Nejmara!
Svaki dan je šansa za novu epizodu sage "Nejmar", a danas je u glavnoj ulozi uprava Barselone.

Tokom čitavog letnjeg transfer "prozora" govorkalo se o napadaču Pari sen Žermena i njegovom odlasku iz kluba, kao glavni pretendenti na njegov potpis figurirali su Katalonci i Real Madrid, ali na kraju je čitava priča otišla uz vetar.

Sada više ne postoje šanse da će menjati sredinu, makar ne još četiri meseca, ali iz šampiona Španije nagoveštavaju da će ponovo pojuriti desetku PSŽ-a.

"Dok god Nejmar želi da se vrati, uradićemo sve što možemo da mu to i omogućimo. Stvari se konstantno menjaju u fudbalu, Nejmar je poseban igrač, nije se prilagodio u Parizu, pogrešio je što je otišao, i čak je i on to rekao. Videćemo šta će se desiti, ali potrudićemo se da ga vratimo", rekao je direktor Barselone Hoze Bordas za španske medije.

Jasno je da bi tako bila ojačana ofanzivna linija, a da bi najbolji fudbaler ekipe Leo Mesi dobio pojačanje koje već dugo priželjkuje.

"Mesi je Barselona i on će ostati sa nama šta god da se desi. Imali smo malih problema sa povredama ovog leta, ali doveli smo Frenkija de Jonga i Antoana Grizmana koji su tu da igraju i pojačaju ionako jak sastav", zaključio je Bordas.

Njegove izjave pomeraju sagu korak napred, verovatno će uticati na status Brazilca u Parizu, ali deluje da neće još dugo morati da bije svoje bitke u Francuskoj...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar