"Пала" љепотица која је оптужила Нејмара за силовање!

Ко другоме јаму копа. . .

Фудбал 11.09.2019 | 22:30
"Пала" љепотица која је оптужила Нејмара за силовање!
Бразилска манекенка и стралета Нажила Триндаде која је познатог фудбалера Нејмара оптужила за силовање у једном париском хотелу у мају ове године, нашла се сада и сама на оптуженичкој клупи.

Бразилска полиција је недавно саопштила да нема основа за подизање оптужнице за силовање против фудбалера Нејмара и тада покренула истрагу о томе да ли је манекенка Нажила Триндаде лагала.

Истражни поступак против манекенке је покренут, а сада је доказано да је она лажно сведочила и покушавала да изнуди новац од Нејмара.

Амерички медији преносе да власти сумњају да је Нажила у договору са својим бившим дечком Естиваном  Авесоном покушала да изнуди новац од једног од најплаћенијих фудбалера света.

Раније, после наводног напада, манекенка је изјавила за једну бразилску телевизију да су се она и Нејмар упознали путем Инстаграма, где су разменили бројеве и почели да се дописују. Затим ју је контактирао један од представника клуба ПСЖ, за који он игра, који јој је дао авионску карту за Париз.

Тада је додала и да кад је стигла тамо, чекала ју је и хотелска соба, а када се сместила, "око осам увече дошао је видно пијани фудбалер и силовао је". 

Нејмар је све ово одмах негирао, а манекенка је касније објавила видео на којем се види само како она бије фудбалера, а он је гура ногама од себе.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар