"Pala" ljepotica koja je optužila Nejmara za silovanje!

Ko drugome jamu kopa. . .

Fudbal 11.09.2019 | 22:30
"Pala" ljepotica koja je optužila Nejmara za silovanje!
Brazilska manekenka i straleta Nažila Trindade koja je poznatog fudbalera Nejmara optužila za silovanje u jednom pariskom hotelu u maju ove godine, našla se sada i sama na optuženičkoj klupi.

Brazilska policija je nedavno saopštila da nema osnova za podizanje optužnice za silovanje protiv fudbalera Nejmara i tada pokrenula istragu o tome da li je manekenka Nažila Trindade lagala.

Istražni postupak protiv manekenke je pokrenut, a sada je dokazano da je ona lažno svedočila i pokušavala da iznudi novac od Nejmara.

Američki mediji prenose da vlasti sumnjaju da je Nažila u dogovoru sa svojim bivšim dečkom Estivanom  Avesonom pokušala da iznudi novac od jednog od najplaćenijih fudbalera sveta.

Ranije, posle navodnog napada, manekenka je izjavila za jednu brazilsku televiziju da su se ona i Nejmar upoznali putem Instagrama, gde su razmenili brojeve i počeli da se dopisuju. Zatim ju je kontaktirao jedan od predstavnika kluba PSŽ, za koji on igra, koji joj je dao avionsku kartu za Pariz.

Tada je dodala i da kad je stigla tamo, čekala ju je i hotelska soba, a kada se smestila, "oko osam uveče došao je vidno pijani fudbaler i silovao je". 

Nejmar je sve ovo odmah negirao, a manekenka je kasnije objavila video na kojem se vidi samo kako ona bije fudbalera, a on je gura nogama od sebe.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar