Ноћиони у трансу након побједе над Србијом!

Пожелео сам да поново будем на паркету, Скола је старац који не жели да престане да игра кошарку! Одушевљење у Аргентини. . .

Кошарка 12.09.2019 | 08:19
Ноћиони у трансу након побједе над Србијом!
Легендарни аргентински репрезентативац Андрес Ноћиони са великим узбуђењем дочеко је велико славље његове селекције над Србијом у четвртфиналу Мундобаскта.

Гаучоси су изенадили Орлове, али и комплетну кошаркашку јавност проласком у полуфинале, показавши свима да и сада имају изузетан тим.

"Био сам узбуђен, патио сам, скакао сам, викао сам, све... Стварно сам поносан, било је невероватно. Пожелео сам да играм кошарку после неколико година", поручио је Ноћиони.

Он сматра да је овај резултат од великог значаја за Аргентину.

"Показали смо снагу, ово је један од тријумфа који испуњавају душу. Ово је важно, не само за кошарку, више за комплетан аргентински спорт".

А онда похвале на рачун двојице искусних лидера ова два тима Факунда Кампаца и Луиса Сколе.

"Кампацо је изузетан, другачији играч, са невероватним карактеротм. Скола је одметник, старац који не жели да престане да игра кошарку. То је невероватно шта је управо урадио, шта је постигао са својим физичким изгледом, да настави да игра кошарку. Немам речи за њега. Мора се сматрати једним од најбољих спортиста у Аргентини, уз Ђинобилија", поручио је Ноћиони.

Извор: моззартспорт

Фото: ФИБА Баскетбалл

Коментари / 0

Оставите коментар