Noćioni u transu nakon pobjede nad Srbijom!

Poželeo sam da ponovo budem na parketu, Skola je starac koji ne želi da prestane da igra košarku! Oduševljenje u Argentini. . .

Košarka 12.09.2019 | 08:19
Noćioni u transu nakon pobjede nad Srbijom!
Legendarni argentinski reprezentativac Andres Noćioni sa velikim uzbuđenjem dočeko je veliko slavlje njegove selekcije nad Srbijom u četvrtfinalu Mundobaskta.

Gaučosi su izenadili Orlove, ali i kompletnu košarkašku javnost prolaskom u polufinale, pokazavši svima da i sada imaju izuzetan tim.

"Bio sam uzbuđen, patio sam, skakao sam, vikao sam, sve... Stvarno sam ponosan, bilo je neverovatno. Poželeo sam da igram košarku posle nekoliko godina", poručio je Noćioni.

On smatra da je ovaj rezultat od velikog značaja za Argentinu.

"Pokazali smo snagu, ovo je jedan od trijumfa koji ispunjavaju dušu. Ovo je važno, ne samo za košarku, više za kompletan argentinski sport".

A onda pohvale na račun dvojice iskusnih lidera ova dva tima Fakunda Kampaca i Luisa Skole.

"Kampaco je izuzetan, drugačiji igrač, sa neverovatnim karakterotm. Skola je odmetnik, starac koji ne želi da prestane da igra košarku. To je neverovatno šta je upravo uradio, šta je postigao sa svojim fizičkim izgledom, da nastavi da igra košarku. Nemam reči za njega. Mora se smatrati jednim od najboljih sportista u Argentini, uz Đinobilija", poručio je Noćioni.

Izvor: mozzartsport

Foto: FIBA Basketball

Komentari / 0

Ostavite komentar