Бекам звао Месија у његов Мајами!

Питање је колико је овај потез реалан у скорије вријеме. . .

Фудбал 11.09.2019 | 13:04
Бекам звао Месија у његов Мајами!
Тек када играчи почну да се повезују са МЛС лигом - схватите да су у зрелим играчким годинама.

Један од најбољих фудбалера свих времена Лионел Меси тренутно има 32, и даље не дјелује да је у паду форме, не осјети се на њему, али се можда може извести да закључак да полако код њега "тиња" незадовољство Барселоном и начином на који је клуб вођен...

Ових дана у јавности се појавила информација, и то истинита, да у клаузули Аргентинца постоји опција да бесплатн напусти клуб на крају сезоне, а прво Американци желе да је искористе.

Како преноси "Радио Каталонија", наводно је Дејвид Бекам, власник новог клуба Интера из Мајамија, који ће од 2020. године почети да се такмичи у МЛС лиги, већ контактирао Лионела Месија у потрази за одговором да ли је заинтересован за такву авантуру.

Шпански медији наводе да је Барселона свјесна тога да је Бекам разговарао са Месијем о одласку "преко океана", али и да они не сједе скрштених руку.

Наводно, Барселона ће у наредним недјељама свом најбољем фудбалеру понудити "доживотни уговор", односно уговор до краја његове професионалне фудбалске каријере, све у нади да неће искористити поменуту клаузулу и остати вјеран Каталонцима.

"Сумњам да хоће да игра за други клуб, али је зарадио право на слободу у будућности. Велики је навијач Барселоне и мислим да ће играти за нас и послије 2021", изјавио је први човјек Барселоне Ђозеп Бартомеу коме се и те како "клима" клупа због просечног прелазног рока у ком није успио да доведе Нејмара, а и даље штити тренера Ернестеа Валвердеа.

Треба узети у обзир и да Дејвид Бекам спрема веома амбициозан пројекат у Мајамију и већ је контактирао играче попут Суареза, Икардија, Каванија, Гризман...

Бекам ипак није тек тако отишао у Лос Анђелес Галакси, већ са добрим планом?

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар