Bekam zvao Mesija u njegov Majami!

Pitanje je koliko je ovaj potez realan u skorije vrijeme. . .

Fudbal 11.09.2019 | 13:04
Bekam zvao Mesija u njegov Majami!
Tek kada igrači počnu da se povezuju sa MLS ligom - shvatite da su u zrelim igračkim godinama.

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Lionel Mesi trenutno ima 32, i dalje ne djeluje da je u padu forme, ne osjeti se na njemu, ali se možda može izvesti da zaključak da polako kod njega "tinja" nezadovoljstvo Barselonom i načinom na koji je klub vođen...

Ovih dana u javnosti se pojavila informacija, i to istinita, da u klauzuli Argentinca postoji opcija da besplatn napusti klub na kraju sezone, a prvo Amerikanci žele da je iskoriste.

Kako prenosi "Radio Katalonija", navodno je Dejvid Bekam, vlasnik novog kluba Intera iz Majamija, koji će od 2020. godine početi da se takmiči u MLS ligi, već kontaktirao Lionela Mesija u potrazi za odgovorom da li je zainteresovan za takvu avanturu.

Španski mediji navode da je Barselona svjesna toga da je Bekam razgovarao sa Mesijem o odlasku "preko okeana", ali i da oni ne sjede skrštenih ruku.

Navodno, Barselona će u narednim nedjeljama svom najboljem fudbaleru ponuditi "doživotni ugovor", odnosno ugovor do kraja njegove profesionalne fudbalske karijere, sve u nadi da neće iskoristiti pomenutu klauzulu i ostati vjeran Kataloncima.

"Sumnjam da hoće da igra za drugi klub, ali je zaradio pravo na slobodu u budućnosti. Veliki je navijač Barselone i mislim da će igrati za nas i poslije 2021", izjavio je prvi čovjek Barselone Đozep Bartomeu kome se i te kako "klima" klupa zbog prosečnog prelaznog roka u kom nije uspio da dovede Nejmara, a i dalje štiti trenera Ernestea Valverdea.

Treba uzeti u obzir i da Dejvid Bekam sprema veoma ambiciozan projekat u Majamiju i već je kontaktirao igrače poput Suareza, Ikardija, Kavanija, Grizman...

Bekam ipak nije tek tako otišao u Los Anđeles Galaksi, već sa dobrim planom?

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar