Ван Дајк не добија повишицу!

Фудбалски клуб Ливерпул још не планира преговоре са дефанзивцем Вирџилом ван Дајком о новом уговору, пренели су британски медији.

Фудбал 11.09.2019 | 14:58
Ван Дајк не добија повишицу!
Током викенда појавиле су се спекулације да ће Ван Дајк потписати нови уговор са Ливерпулом и да ће имати недељну плату од скоро 200.000 фунти, као награду за добре игре у последње време.

Он је у јануару прошле године из Саутемптона прешао у Ливерпул за 75 милиона фунти, што је био рекордни трансфер за одбрамбеног играча, док Хари Мегвајер није овог лета из Лестера прешао у Манчестер јунајтед за 80 милиона фунти.

Уговор холандског фудбалера истиче за четири године, а Ливерпул ехо пренео је да је фудбалер збуњен писањима медија о новом, побољшаном уговору и да није тражио нови уговор.

Ван Дајк је један од најбољих централних бекова на свету и био је један од најважнијих играча у освајању трофеја Лиге шампиона прошле сезоне. У Премијер лиги одиграо је сваку утакмицу, а Ливерпул је имао најбољу одбрану, пошто је примио само 22 гола у 38 утакмица. У 21 првенственој утакмици "црвени" нису примили гол.

Ван Дајк је крајем августа проглашен за најбољег играча Европе, имао је 305 бодова, испред Лионела Месија из Барселоне са 207 и Кристијана Роналда из Јувентуса са 74.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар