Одржана „Сбербанк 5К БИЗЗ УП Рун“ трка

Протеклог викенда у бањалучком парку „Младен Стојановић“ одржана је јесења манифестација „Рун&Море ПАРК“, у оквиру које је уприличена трка „Сбербанк 5К БИЗЗ УП Рун“. Сбербанк Бања Лука је била поносни спонзор ове трке, која је намијењена компанијским тимовима.

Република Српска 10.09.2019 | 14:20
Одржана „Сбербанк 5К БИЗЗ УП Рун“ трка
Александар Кесић, предсједник Управе Сбербанк Бања Лука, изразио је задовољство што је Сбербанк спонзор овако значајне манифестације, која на најбољи начин представља једну од вриједности које ова банка његује, а то је здрав начин живота.



„Бањалука је протеклог викенда била епицентар спорта, позитивне енергије и једне незаборавне спортске приче. Сбербанк Бања Лука је ове године имала своју екипу тркача, који су показали да су на висини задатка и који су у трци на 5 км, у категорији за најбржи мјешовити тим освојили дуго мјесто, као и награду за најбоље брендиран тим. Поносни смо на наше тркаче, којима трчање и рекреативне активности представљају стил и начин живота, јер су управо спортске активности и здрав живот, вриједности које Сбербанк његује.„ изјавио је Кесић.



Сбербанк Бања Лука је у оквиру овог догађаја организовала дружење у парку „Младен Стојановић“, те је на промо-штанду учесницима и посјетиоцима трке организована симболична подјела зелених јабука, као освјежење прије и послије трке.

Више од 700 тркача трчало је прошлог викенда улицама Бањалуке. У оквиру "Сбербанк 5к Бизз Уп Рун" трке, своју форму окушали су тимови из више од 100 компанија из цијелог региона. Осим трчања, манифестација "Рун&Море Парк" уприличила је и музичке садржаје сјајног звука и врхунске енергије у склопу додатног програма "Афтер Рун Партy".

(БН)