Održana „Sberbank 5K BIZZ UP Run“ trka

Proteklog vikenda u banjalučkom parku „Mladen Stojanović“ održana je jesenja manifestacija „Run&More PARK“, u okviru koje je upriličena trka „Sberbank 5K BIZZ UP Run“. Sberbank Banja Luka je bila ponosni sponzor ove trke, koja je namijenjena kompanijskim timovima.

Republika Srpska 10.09.2019 | 14:20
Održana „Sberbank 5K BIZZ UP Run“ trka
Aleksandar Kesić, predsjednik Uprave Sberbank Banja Luka, izrazio je zadovoljstvo što je Sberbank sponzor ovako značajne manifestacije, koja na najbolji način predstavlja jednu od vrijednosti koje ova banka njeguje, a to je zdrav način života.„Banjaluka je proteklog vikenda bila epicentar sporta, pozitivne energije i jedne nezaboravne sportske priče. Sberbank Banja Luka je ove godine imala svoju ekipu trkača, koji su pokazali da su na visini zadatka i koji su u trci na 5 km, u kategoriji za najbrži mješoviti tim osvojili dugo mjesto, kao i nagradu za najbolje brendiran tim. Ponosni smo na naše trkače, kojima trčanje i rekreativne aktivnosti predstavljaju stil i način života, jer su upravo sportske aktivnosti i zdrav život, vrijednosti koje Sberbank njeguje.„ izjavio je Kesić.Sberbank Banja Luka je u okviru ovog događaja organizovala druženje u parku „Mladen Stojanović“, te je na promo-štandu učesnicima i posjetiocima trke organizovana simbolična podjela zelenih jabuka, kao osvježenje prije i poslije trke.

Više od 700 trkača trčalo je prošlog vikenda ulicama Banjaluke. U okviru "Sberbank 5k Bizz Up Run" trke, svoju formu okušali su timovi iz više od 100 kompanija iz cijelog regiona. Osim trčanja, manifestacija "Run&More Park" upriličila je i muzičke sadržaje sjajnog zvuka i vrhunske energije u sklopu dodatnog programa "After Run Party".

(BN)